Passaparola mülakata çağırdı!

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.320
398
Diğer
cok sevincliyim cok heyecanliyim daha önce cagirilip katilan varmi mülakata ayyyy ne yazacagimi sasirdim

Dur kız ben ilgileniyim senlekaydirigubbakcemile5

Aferin, tebrik ederim.

İnşallah elemeleri geçersin de izleriz seni ekranlarda.vereliniortak

Ne güzel alkisalkisalkis dilerim yarışmacı olursun bizde izleriz opuyorumnanaktan
Başarılar

merhaba gorkem,
benim eşimde mülakata çağırıldı gitti hatta, ama yarışmaya henüz davet edilmedi nedenide sanırım daha öncede katılmış olması,(bir önceki pasaparolada son şampiyon idi ve program yayından kaldırılınca çekilen bölümler yayınlanmamıştı ve kazandığı yaklaşık 15000 tl yi alamadı çok üzülmüştük)şimdi ise çağırılmayı bekliyor..:)aldığımız duyumlara göre eski yarışmacıları almayacaklarmış:(

Dur kız ben ilgileniyim senlekaydirigubbakcemile5

Aferin, tebrik ederim.

İnşallah elemeleri geçersin de izleriz seni ekranlarda.vereliniortak

Ne güzel alkisalkisalkis dilerim yarışmacı olursun bizde izleriz opuyorumnanaktan
Başarılar

çok sevdiğim bir yarışma inş katılırsın canım

başarılar..

Başarılar inş. herşey gönlünce olur.

bu arada sana başarılar dilemeyi unutmuşum,umarım çok başarılı olursun ...iyi şanslar..

cooookkkkkkkkk tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin uumarim kabul edilirim beni izlersiniz burdan duyururum zaten su tarihte cikiyorum diye :))

merhaba gorkem,
benim eşimde mülakata çağırıldı gitti hatta, ama yarışmaya henüz davet edilmedi nedenide sanırım daha öncede katılmış olması,(bir önceki pasaparolada son şampiyon idi ve program yayından kaldırılınca çekilen bölümler yayınlanmamıştı ve kazandığı yaklaşık 15000 tl yi alamadı çok üzülmüştük)şimdi ise çağırılmayı bekliyor..:)aldığımız duyumlara göre eski yarışmacıları almayacaklarmış:(

aaaa tüh yazik olmus neyse bu sefr siz deneseniz sansinizi

bu arada mülakat nasilmis neler soruluyomus nere göre aliniymus yarismacilar biraz bilgi verirseniz cok sevinirim

kamera çekimi eşliğinde biraz konuşturuyorlarmış nerden geldin,ne iş yaparsın gibi..bilgiye dayalı bir eleme ilk mülakatta yokmuş,sanırım ikinci mülakatta eleme yapılıyormuş..

canım ne güzel bi haber
Umarım çok iyi geçer ve yraışmacı olursun
başarılar

canımm tebrikler umarımm yarışmada izleriz seni olumunekankayizsmile

tebrık ederm canm ıns yarısmakta nasıp olsun basarılar

cok cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin umarim mülakati gecerim

kamera çekimi eşliğinde biraz konuşturuyorlarmış nerden geldin,ne iş yaparsın gibi..bilgiye dayalı bir eleme ilk mülakatta yokmuş,sanırım ikinci mülakatta eleme yapılıyormuş..

ooo kac mülakat yapiyolar acaba sirf bunun icin taaa izmirden kalki gelicem
zaten issizim fakirim cok masraf yaptirmasinlar bana :))
herneyse alsinlarda gerisi önemli degil
cok tesekkür ederim bilgi verdiginiz icin :1hug: a.s.

rica ederim :) ikinci mülakat sınav şeklindeymiş ve eleme yapılıp yarışmacı seçiliyormuş.umarım uzaktan geldiğiniz için size bir güzellik yapıp iki mülakatıda yaparlar..eşimde yarıştığı zaman işsizdi,çekimler sefaköyde idi biz pendikte oturuyoruz bu ikisinin arası şehirler arası gibidir ulaşım çok zor..bi çok kez gidip geldi ama sonuç sıfır:( çok üzücü .. umarım seçilirsiniz..

Back