Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
evet çok az kaldı, heyecan dorukta. bulutların üstünde geziyorum sanki, Allah herkese kısmet etsin bu güzel duyguları yaşamayı...
canım çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
evet çok az kaldı, heyecan dorukta. bulutların üstünde geziyorum sanki, Allah herkese kısmet etsin bu güzel duyguları yaşamayı...
Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; çeyizimdeki bazı parçalar kayınvalidemden. Aker günlük 36 parça çkb takımım, Karaca coloured days 24 parça günlük yemek takımım, tupperware ye ait ürünler, mor bornoz setim, mor uyku setim ve mor nevresimim.
Yazık mor bişey görünce beni arıyo kızım böyle böyle bişey gördüm sen beğenirsin bunu alayım mı diye:)
Sağolsun o da çok heves ediyor çeyizimiz için (eee onunda bi tanecik oğlu var haklı kadın:)))
Kızlar bunlar da diğer cicilerim. Ekleyip eklememe konusunda kararsız kaldım ama eklemeye karar verdim, nasılsa kız kızayız dimi ama :utangaç:
Sadece beyaz sabahlıklı olanın siyahını ve kırmızı sütyen takımının siyahını aldım diğerleri hepsi aynı
Jartiyer takım da gelinlik içine alındı :)