pasiflora hakkında

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar aranızda pasiflora şurup içenini zvar mı?

emziriyorum ben. zararlı mıdır içmem?

birde yan etkileri nler? aşırı uyku yapıyormuş yanlış hatırlamıyorsam.

ben gecen yıl 7 yıllık sevgılım nısanlandıgında pasıflora surubu degıl de hapını ıcmıstım,etkısı 3 saat suruyordu..hapı ıctıgımde ıyıydım leyla gıbı gezıyordum..3 saat gecınce hapı ıcmeyınce aglama krızıne gırıyordum,bıde sureklı uyutuyordu benı..Sonra dedım ki ben bu kadar acız mıyım,kendıme yetemeyecek kadar dedım ve hapı attım çöpe..Yan etkı olarak uyutuyor..Bide belırlı bır etkı suresı var,mesela her 3 saatte almam gerekıyordu benım ben dıkkat etmedım kullanırken,yan etkı olarak da aglama krızıne gırıyordum,tabıı benım durumum cok vahimdi o zamanlar..sizin durumunuzu bılmıyorum ama deneyebılırsınız bıtkısel bır ılac cunku...

Bende emziriyoum ama sdece geceleri .hamilelik sonrası bunalıma girdim ve doktora gittim bana lustral 50 mg yazdı günde 1 tane içiyorum emzırdıgımı söyledım ama sorun olmucağını emzırmeye devam edebıleceğimi söyledi .. pasiflora şurubu lustraldan daha hafif diye biliyorum cnm ..

Bilinen bir yan etkisi yoktur, emzirenler tarafından da kullanılabilir ancak yine de doktor kontrolünde ve dikkatle kullanmakta yarar var.

Bana psikoloğum ben hamileyken yazmıştı.
Zorda kalmadıkça kullanmamamı söyledi.
Emzirirken de içme demişti hatta.
Doktor tavsiyesi almadan kullanmamanı öneririm.

Bilinen bir yan etkisi yoktur, emzirenler tarafından da kullanılabilir ancak yine de doktor kontrolünde ve dikkatle kullanmakta yarar var.

evet zaten bu şurup pasiflora bitkisinden elde ediliyor.bitkisel bir şurup

Ben liseye giderken surubunu icmistim. 16 yasinda filandim o zaman cok stresliydim tabi sinavlar yuzunden.Ama pek etkisini gormemistim.Oyle hatirliyorum.

Bana psikoloğum ben hamileyken yazmıştı.
Zorda kalmadıkça kullanmamamı söyledi.
Emzirirken de içme demişti hatta.
Doktor tavsiyesi almadan kullanmamanı öneririm.

Arkadasim psikolog ilac yazamaz ki psikiyatri yazar.Sizin psikologunuz nasil ilac yazdi. Cunku yetkisi yok.

Hazır konu açılmışken bende bilgi edinmek istiyorum bu şurup hakkında kızlar.

Son günlerde çok kötüyüm psikolojik olarak. Ailevi sorunlar yaşadık sürekli aklıma geliyo bunlar ve ağlama krizleri geliyo.

Psikoloğum zaten depresyonda olduğumu söylemişti, evden dışarı çıkmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum falan.

Antidepresan'da kullanamıyorum mide bulantısı kusma yapıyor çok fena, bu şurubu kullansam iyi gelir mi acaba?

Çok çabuk sinirleniyorum bide, Kalbim başım falan ağrıyo o yüzden.

Psikosomatik düzenleyici kullanıyorum onunla kullansam bi zararı olur mu ki?

Konuna yazdım canım kusura bakma, başka başlık açmayım dedim bu ilaçla ilgili olunca.

Bitkisel bir şurup.
Ahım şahım etkisi yok (tabı bunyden bunyeye degısır ) ya etkısı de cok yok.
Kuzenım panık atak hastası ve hamılelık surecınde de dogumdan sonrada kullandı.Hala da kullanıyor.
Bır sakınca olacagını zannetmıyorum

Ben kullandım geçmişte. Cokfa faydası yok bir sevdiginizle dertlesin daha faydalı.

Merhabalar bende psikiyatiye gittim pasiflora yazdı hamileyim ve gebelik depresyonuna girdim sanırım çarpıntı felan var bu pasiflora etki eder mi uykusuzlukta var sabaha karşı çarpıntı ve kaygi endişe ve ne zaman etki gosterir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…