Pascal'a tepki yağdı!

ben de hep omu dusundujm serenay elendıkten sora mutlaka ızlemıstır hallerını en bırıncı dusmanım asıl sırtımdan bıcaklayan hakan oldu dıye anlamıstır sanırsam
aynen yaa serenayin gittigine hic üzülmedi dogukana adaya dar edecekti sözde gördük nasil dar ettigini ödülleri kazaninca aklina serenay falan gelmedi ,serenayda garibim adadayken hic sözünden çıkmıyordu hakan abisinin :) görmüştür gerçek yüZünü

dogukana ne buyuk haksızlık ettıgını anlamsıtır umarım acun cok ıyı dedı ama son konseyde serenay ben alternatıfım varken yazmadım eger kaybedersem yazacaktım dogukanı dıye acun da nıyehakan da bı alternatıf degıl mı dıye sorunca kalmıstı oyle abısının yanında

Doğukani hic sevdiklerini düşünmüyordum zaten sırf oy için yanlarında tutuyorlardi, ama doğukan zeki insan onlar onu göndermeden o serenayi yazdi, kendisi de gitti ama olsun karekterini bozmadı en azından onlar gibi .

aynennn onlar ne kadar haın çığırtkanlığı yapsa da halk bız görduk herseyı

hepsi de kotu benim gozumde.. izlemiyorum.. ama pascal eskiden sabikali hatirlarsaniz, ondan o hedef olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…