- 22 Haziran 2014
- 5.679
- 5.966
- 36
-
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
aynen yaa serenayin gittigine hic üzülmedi dogukana adaya dar edecekti sözde gördük nasil dar ettigini ödülleri kazaninca aklina serenay falan gelmedi ,serenayda garibim adadayken hic sözünden çıkmıyordu hakan abisinin :) görmüştür gerçek yüZünüben de hep omu dusundujm serenay elendıkten sora mutlaka ızlemıstır hallerını en bırıncı dusmanım asıl sırtımdan bıcaklayan hakan oldu dıye anlamıstır sanırsam
dogukana ne buyuk haksızlık ettıgını anlamsıtır umarım acun cok ıyı dedı ama son konseyde serenay ben alternatıfım varken yazmadım eger kaybedersem yazacaktım dogukanı dıye acun da nıyehakan da bı alternatıf degıl mı dıye sorunca kalmıstı oyle abısının yanındaaynen yaa serenayin gittigine hic üzülmedi dogukana adaya dar edecekti sözde gördük nasil dar ettigini ödülleri kazaninca aklina serenay falan gelmedi ,serenayda garibim adadayken hic sözünden çıkmıyordu hakan abisinin :) görmüştür gerçek yüZünü
Doğukani hic sevdiklerini düşünmüyordum zaten sırf oy için yanlarında tutuyorlardi, ama doğukan zeki insan onlar onu göndermeden o serenayi yazdi, kendisi de gitti ama olsun karekterini bozmadı en azından onlar gibi .dogukana ne buyuk haksızlık ettıgını anlamsıtır umarım acun cok ıyı dedı ama son konseyde serenay ben alternatıfım varken yazmadım eger kaybedersem yazacaktım dogukanı dıye acun da nıyehakan da bı alternatıf degıl mı dıye sorunca kalmıstı oyle abısının yanında
aynennn onlar ne kadar haın çığırtkanlığı yapsa da halk bız görduk herseyıDoğukani hic sevdiklerini düşünmüyordum zaten sırf oy için yanlarında tutuyorlardi, ama doğukan zeki insan onlar onu göndermeden o serenayi yazdi, kendisi de gitti ama olsun karekterini bozmadı en azından onlar gibi .
Aynen doğukanı kötü göstermeye çalıştılar ama yemedik herkes kimin ne olduğunu görüyor sonuçta :)aynennn onlar ne kadar haın çığırtkanlığı yapsa da halk bız görduk herseyı
ya dogukan elendıkten sora merveye yaklasımı neydı oyle yaa kırk yıllık kanka oldu bı andaAynen doğukanı kötü göstermeye çalıştılar ama yemedik herkes kimin ne olduğunu görüyor sonuçta :)
Aynen deme birde zamaninda mervenin arkasindan o kadar atip tutmuştu tek bileti merve kaldigi icin o da ona yanasti son bir hamle ama işe yaramadi :))ya dogukan elendıkten sora merveye yaklasımı neydı oyle yaa kırk yıllık kanka oldu bı andayuzsuz
Aynen deme birde zamaninda mervenin arkasindan o kadar atip tutmuştu tek bileti merve kaldigi icin o da ona yanasti son bir hamle ama işe yaramadi :))
Aynen canım :) bu arada konuyla alakali degil ama hamilesiniz sanirim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahhahahahha aynennn bılet karsılıksız cıktı
aamınnn ewet rabbımın ıznıyle hamıleyım cnm yaa ınsallah kucagımıza alırızzAynen canım :) bu arada konuyla alakali degil ama hamilesiniz sanirim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Aminn canim İnşAllah :)aamınnn ewet rabbımın ıznıyle hamıleyım cnm yaa ınsallah kucagımıza alırızz