• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paronayak eş ile 5 yıl

BurcuDoruk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
801
0
0
Tekirdağ
Konuları okuyunca sizinle paylaşmak istedim..

eski eşim oğlumun babası...

16 yaşında tanıştım onunla garip kıskanclıkları vardı ama yaş cahil seviyor kıskanıyor derdim.
o kim sana bakıyor o adam sana mı göz kırptı o araba neden sana yol verdi nerden tanıyorsun.
evdemisin anneni ver
o adam bnm hakkımda konuşuyor vs..

böyle 4 sene gecti ve ben evlendim..

bu 4 sene icinde 2 kere nisan attım ama aile baskısı ile geri döndüm..

evlliğimimizin ilk yıllarını hayal meyal hatırlıyorum..

evlilğimizin ilk gecesinde regl olmamak icin regl erteleyici kullanmıştım.
bunuda ona söyledim..
sonra ilk dayağımı onun icin yedim '' aslında kız değildin regl zamanı evlendik o gelen kan regl kanaydı''
yeminler ettim kurana el bastım inandı..

ki onda baska kimseyle arkadaş dahi olmadım ben.. asker bekledim 1.5 sene boyunca sadece annesi ve annemle carsıya cıktım..

oğlum doğdu...
bir gece benden mi dedi nasıl yani dedim körkütük sarhoş karnında ki benden mi dedi..
kavga ettik doğunca görücez dedi kime benziyor
cok geceler dualar ettim babama benzemesin die babam esmer eşimle ben sarısındık..
oğlum doğdu tıpkı babası burnu sac yapısı surat yapısı..

bir akşam oğlumun muhallebisini soğutmak icin balkona cıktım 6. katta oturuyordum.
araba gecmis son ses yemin ederim ki fark etmedim..
geldi sini
crle kimdi o dedi ?
kim kimdi dedim ?
yumruk attı.
sonrası tekme tokat dayak yedim..
oğlum daha 4 aylıktı..

bu paronaya hali bana değildi sadece ailesini
kızkardeşinin eşine iş arkadaşına vs.

hic arkadaşı yoktu mesala..

insalarla konurken neden yüzlerine bakıyorsun kur mu yapıyorsun der bağırırdı..
döverdi..
cekmişim salak gibi onu..

en yakın arkadasıyla yakıstırdı beni..
yatıyorsun dedi..
oğlum daha minicik
vardiyalı calısırdı
gece birden eve gelirdi uyurdum kuzumla koyun koyuna
boynumu koklardı tüylerim diken diken oluyor anlatırken daha..

sonra onsuz banyo yaparsam kavga ederdik neden banyo yapıyorsun derdi

aynı katta 4 haneydik
gece işten gelirken eger asansör 5. kattaysa kavga ederdik nerdeydin sen diye ama tek ben yasamıyordum o katta
4 hane ve en az ikişer cocuk..

böyle böyle 5 sene gecirdim o adamla

takii bir gün yasadığım yerde ki bilinen bir lokantanın yılbası akşamı beni dövene kadar..
4 günlük iş görmezlik raporu aldım..
aileme anlattım herşeyi..
boşandım...

şuan.. huzuruluyum.... ama ürkeğim... huysuzum..
yaşım 27 ama gözlerim gülmüyor...

Son düzenleme:
Canım ben gerçekten senin için çok ama çok üzüldüm allahın sevgili kuluymuşsun ki boşanmışsın geçmişi unut ve geleceğine bak herşey senin için çok iyi olsun hayatının kalanında hep mutlu huzurlu ol . Bu arada çocuk kimde ve gözlerim görmüyor derken nasıl yani anlamadım ben ?

ALLAH herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Sinyalleri başında vermiş ama insan o zamanlar saf olduğu için sevgi zannediyor herşeyi.Neyseki kurtulmuşsun arkadaşım.

Canım ben gerçekten senin için çok ama çok üzüldüm allahın sevgili kuluymuşsun ki boşanmışsın geçmişi unut ve geleceğine bak herşey senin için çok iyi olsun hayatının kalanında hep mutlu huzurlu ol . Bu arada çocuk kimde ve gözlerim görmüyor derken nasıl yani anlamadım ben ?
cocuğum bende.. vermezdim de vermedim de..
zaten alakası yok oğlumla fiilen kimlikte baba..

Geçmişe ait bütün kötü anılarınızıilin atın kafanızdan,evladınızla yeni bir hayata merhaba diyin sarılın evladınıza hayatınıza bundan sonra gülümseyerek ve güzel şeyler düşünürek devam edin lütfen..
tesekkür ederim..
kimse bilmez bunları en yakınlarım dısında..
anlatmam acımlarını istemem kimsenin bana.. yada oğluma böyle bir babası olduğu icin..
gülerim devamlı sanırım en güzel kahkalar acılardan cıkarmıs derler ya oyle bişi buda..

ALLAH herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Sinyalleri başında vermiş ama insan o zamanlar saf olduğu için sevgi zannediyor herşeyi.Neyseki kurtulmuşsun arkadaşım.
amin.. evet bastan sinyalleri verdi ama ben anlamadım belkide anlamak istemedim.. bilmiyordum ki sevmek böyle bişi sanıyordum..

:53::53:her cumlenızde bırazdaha sasırarak ve hayretler ıcınde kalarak okudum yazınızı şükür edın kurtulmuşsunuz o hasta ınsandan Allah yardımcınız olsun.

Aman neler yaşamışsın... Neyse ki kurtulmuşsun.. Keşke psikolojik destek alsaydın,rahat özgüvenli bir hayat yaşarsın..

Her şey gönlünce olsun..

Evlilik bile ehliyetle olacak aslında böyle ruh hastalarının evlenmesi yasak olacak.. :47: :ssz:

Aman neler yaşamışsın... Neyse ki kurtulmuşsun.. Keşke psikolojik destek alsaydın,rahat özgüvenli bir hayat yaşarsın..

Her şey gönlünce olsun..

Evlilik bile ehliyetle olacak aslında böyle ruh hastalarının evlenmesi yasak olacak.. :47: :ssz:
almadım aslında basladım ama yarım bıraktım..
kendi kendime atlattım yada atlatmaya calıstım. cok ağladım evimi cok seviyordum yatağımı yastığımı mutfagımı...
düzen bozulması vs.
ama oğlum icin güclü oldum..
cünkü onun gözünde ask bendim..
suan kücücük bir dünyamız var onunla..

Konuları okuyunca sizinle paylaşmak istedim..

eski eşim oğlumun babası...

16 yaşında tanıştım onunla garip kıskanclıkları vardı ama yaş cahil seviyor kıskanıyor derdim.
o kim sana bakıyor o adam sana mı göz kırptı o araba neden sana yol verdi nerden tanıyorsun.
evdemisin anneni ver
o adam bnm hakkımda konuşuyor vs..

böyle 4 sene gecti ve ben evlendim..

bu 4 sene icinde 2 kere nisan attım ama aile baskısı ile geri döndüm..

evlliğimimizin ilk yıllarını hayal meyal hatırlıyorum..

evlilğimizin ilk gecesinde regl olmamak icin regl erteleyici kullanmıştım.
bunuda ona söyledim..
sonra ilk dayağımı onun icin yedim '' aslında kız değildin regl zamanı evlendik o gelen kan regl kanaydı''
yeminler ettim kurana el bastım inandı..

ki onda baska kimseyle arkadaş dahi olmadım ben.. asker bekledim 1.5 sene boyunca sadece annesi ve annemle carsıya cıktım..

oğlum doğdu...
bir gece benden mi dedi nasıl yani dedim körkütük sarhoş karnında ki benden mi dedi..
kavga ettik doğunca görücez dedi kime benziyor
cok geceler dualar ettim babama benzemesin die babam esmer eşimle ben sarısındık..
oğlum doğdu tıpkı babası burnu sac yapısı surat yapısı..

bir akşam oğlumun muhallebisini soğutmak icin balkona cıktım 6. katta oturuyordum.
araba gecmis son ses yemin ederim ki fark etmedim..
geldi sini
crle kimdi o dedi ?
kim kimdi dedim ?
yumruk attı.
sonrası tekme tokat dayak yedim..
oğlum daha 4 aylıktı..

bu paronaya hali bana değildi sadece ailesini
kızkardeşinin eşine iş arkadaşına vs.

hic arkadaşı yoktu mesala..

insalarla konurken neden yüzlerine bakıyorsun kur mu yapıyorsun der bağırırdı..
döverdi..
cekmişim salak gibi onu..

en yakın arkadasıyla yakıstırdı beni..
yatıyorsun dedi..
oğlum daha minicik
vardiyalı calısırdı
gece birden eve gelirdi uyurdum kuzumla koyun koyuna
boynumu koklardı tüylerim diken diken oluyor anlatırken daha..

sonra onsuz banyo yaparsam kavga ederdik neden banyo yapıyorsun derdi

aynı katta 4 haneydik
gece işten gelirken eger asansör 5. kattaysa kavga ederdik nerdeydin sen diye ama tek ben yasamıyordum o katta
4 hane ve en az ikişer cocuk..

böyle böyle 5 sene gecirdim o adamla

takii bir gün yasadığım yerde ki bilinen bir lokantanın yılbası akşamı beni dövene kadar..
4 günlük iş görmezlik raporu aldım..
aileme anlattım herşeyi..
boşandım...

şuan.. huzuruluyum.... ama ürkeğim... huysuzum..
yaşım 27 ama gözlerim gülmüyor...

canım sen yazarken ben okurken tüyerim ürperdi, Allahım Allahım bu nasıl bir manyaklık ,ama sorunu çözmüşsün bi an hala evlisindir die çok korktum, çevrende seni motive edicek kimse yokmu, aynı zamandada hayata bağlanmanı sağlayacak fikirler verecek bi uzmanada acilen görün mutlulukla kal......

Arkadaşım neler yaşamışsın,okurken sinirlerimo kadar bozuldu ki,kimbilir sen neler yaşadın.böyle bir manyaktan kurtulduğun içindua etmelisin.inşallah seni rahatsız etmiyordur bu psikolojideki bir insandan her şey beklenir.bence bu adam hastaneye yatmalıymış.çok geçmiş olsun.inşallah çocugunla çok güzel bir hayat yaşarsın..

canım sen yazarken ben okurken tüyerim ürperdi, Allahım Allahım bu nasıl bir manyaklık ,ama sorunu çözmüşsün bi an hala evlisindir die çok korktum, çevrende seni motive edicek kimse yokmu, aynı zamandada hayata bağlanmanı sağlayacak fikirler verecek bi uzmanada acilen görün mutlulukla kal......

16 yaşında sen istemişsin böyle bir belayı başına.ne 16 yaşında kızlar var cin gibiler..başında adam sana karakterine dair tiyolar vermiş bak kızım ben buyum diye.aşk neymiş ya mantık olacak mantık aşk sonra gelir.aşk tuzaktır..

16 yaşında sen istemişsin böyle bir belayı başına.ne 16 yaşında kızlar var cin gibiler..başında adam sana karakterine dair tiyolar vermiş bak kızım ben buyum diye.aşk neymiş ya mantık olacak mantık aşk sonra gelir.aşk tuzaktır..

pardon başka yere yazmışım .yazının sahibine bu..

Arkadaşım neler yaşamışsın,okurken sinirlerimo kadar bozuldu ki,kimbilir sen neler yaşadın.böyle bir manyaktan kurtulduğun içindua etmelisin.inşallah seni rahatsız etmiyordur bu psikolojideki bir insandan her şey beklenir.bence bu adam hastaneye yatmalıymış.çok geçmiş olsun.inşallah çocugunla çok güzel bir hayat yaşarsın..
Basta tehdit etti arkadasim ama daha sonra sikayet ettim 3 ay uzaklastirma alinca duruldu.
Hastaligini kabul etmedi hic bir zaman etse belki bosanmazdik bile.
Cok sukur gecti bitti

Ailem var arkadasim arkadaslarim var ve yaralarimi saran biri var hayatimda..

yaşadıklarınıza çoook ama çoook üzüldüm. bundan sonra ki hayatınızda Allah yardımcınız olsun inşallah hep mutlu olursunuz....

Back