Parmakta Siğil için Doğal Yöntemler

Yorumlarım bu denli dert olduysa göz ardı edebilirsiniz beni. Yoklugunuz bana zerre kadar bir şey kaybettirmez.
Hep kırıcı yada hoş olmayan yorumlar yaptığınız için görmemek mümkün değil. Sizde biraz kibar olun inanın bişey kaybetmezsiniz.

Hep kırıcı yada hoş olmayan yorumlar yaptığınız için görmemek mümkün değil. Sizde biraz kibar olun inanın bişey kaybetmezsiniz.
Göz ardı edince görmüyorsunuz işte. Gormemek mümkün degil diyorsunuz ya, mümkün.

Bu konudaki hangi yorumum kırıcı? En son dini konu konusmak yasak dedigim icin bu siniriniz.

Aynı dine mensup olmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız yine siz duaya yönelik bir yorum yapmışsınız

Göz ardı edince görmüyorsunuz işte. Gormemek mümkün degil diyorsunuz ya, mümkün.

Bu konudaki hangi yorumum kırıcı? En son dini konu konusmak yasak dedigim icin bu siniriniz.
Şimdi gördüm o tuşu hemen basıyorum hanımefendi. Merak etmeyin sizin için sinir duygumu bile harcamam

Eşimin anlında ve benim parmağında siğil vardı biz ılgına Afyon'a gezmeye hamama termal suya giderdik .
Eşimin anlında ki o koca siğil geçtiğinde ben şok olmuştum et beni sanıyordum iz bile kalmadı 2 3 sefer gittik her seferinde küçüldü ve yok oldu tamamen .
Benimde öyle Siirt termal su da geçti parmağımda ki siğiller

Aynı dine mensup olmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız yine siz duaya yönelik bir yorum yapmışsınız
Kör değilseniz hem dua etsin hem doktora gitsin yazdim o yorumda. Dininiz yere batsin mi dedim? Saygi dediginiz sey nedir? Ne yapmami bekliyorsunuz?

Biri beni takip ederse karsilik verir takip ederim. Ben takip etmem.

Siz beni takip ediyormuşsunuz. Ben de karşılık vermişim. Takip ettiğinize gore vakti zamaninda hoşunuza giden seyler yazmisim. Demek ki saygisiz degilim. Keske hangi konudan sonra takip ettiginizi bulabilsem.

Kizlar benimde kardeşimin avuç iclerinde, ayaginda ve bacaklarinda değişik birsey çıktı surekli kasiniyor, doktora gitti net birsey soyleyemediler tahmininiz, bir fikriniz var mi?

Eklentiler

• IMG20220313225614.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG20220313225609.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG20220313225606.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 54
Kizimin elinde de sigil vardi bulasiciymis ayak parmaklarina da gecti.iyot damlasi vardi evde. hep okuyordum fayda gorduk yazanlari kullananlardan deniyeyim dedim bir sey kaybetmem.
İnanin en fazla uc defa surmusumdur sildi atti hic birsey kalmadi.kendim gormesem yok artik derdim bizzat faydasini gordugum icin herkese tavsiye ediyorum.

Yazin incir olgunlasmadan evcel kopartip sigile basin .korkmayin ilk basta yakiyor ve ustten onu eritmeye basliyor.elinizle eriyip deri hsline gelen yuzeyi temizliyip tekrar surun.ayni gun bitiyor.tekrat cikarsa bir kez daha uygulayin.benim sigilim cok buyuktu canimi acitiyordu .cuzdana cebime vs herseye takiliyordu bin sukur kurtuldum.dr yaktigi tekrar ediyor bu kesin yontem.simdide uyuz olduk bitkisel bir care ariyorum buralarda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…