- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.699
- 548
- Konu Sahibi papatyalarcaa
-
Yorumlarım bu denli dert olduysa göz ardı edebilirsiniz beni. Yoklugunuz bana zerre kadar bir şey kaybettirmez.Hayret bilmediğiniz bir şey varmış. Normalde her konuda Bi yorumunuz vardır muhakkak şaşırdım
Hep kırıcı yada hoş olmayan yorumlar yaptığınız için görmemek mümkün değil. Sizde biraz kibar olun inanın bişey kaybetmezsiniz.Yorumlarım bu denli dert olduysa göz ardı edebilirsiniz beni. Yoklugunuz bana zerre kadar bir şey kaybettirmez.
Göz ardı edince görmüyorsunuz işte. Gormemek mümkün degil diyorsunuz ya, mümkün.Hep kırıcı yada hoş olmayan yorumlar yaptığınız için görmemek mümkün değil. Sizde biraz kibar olun inanın bişey kaybetmezsiniz.
Aynı dine mensup olmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız yine siz duaya yönelik bir yorum yapmışsınızBilmeyip denemediğimi nereden biliyorsunuz?
Bilimin kötülenmesinden hoşlanmiyorum. Doktorun verdigi ilaç iz birakiyormuş, dağıtıyormuş ama duayla hemen geçiyormuş.
Hem doktorun verdigi ilacı kullansın hem de ici rahat etsin diye dua etsin. Bu oneriyi verseniz begenmedim atmazdim.
Benim beğenip beğenmemem umrunuzda değilse zahmet edip etiket yapip kendinizi aciklamasaydiniz.
Şimdi gördüm o tuşu hemen basıyorum hanımefendi. Merak etmeyin sizin için sinir duygumu bile harcamamGöz ardı edince görmüyorsunuz işte. Gormemek mümkün degil diyorsunuz ya, mümkün.
Bu konudaki hangi yorumum kırıcı? En son dini konu konusmak yasak dedigim icin bu siniriniz.
Eşimin anlında ve benim parmağında siğil vardı biz ılgına Afyon'a gezmeye hamama termal suya giderdik .Hayırlı geceler hanımlarSize bir sorum olacaktı.. Eşimin işaret parmağında bi tane siğil var, yıllardır varmış aslında. Kendisini de haliyle çok rahatsız ediyor günlük yaşantısında. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana etkisi görülmüş bi doğal tedavi yöntemi söyleyebilir mi? Ya da doktora görünen ve doktorun tavsiyesi, verdiği ilaçlar ile siğilden kurtulan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok sevinirim
İnternette baktım fakat insan her gördüğünü de uygulamak istemiyor. Bir tanesi deniz tuzunu ılık suyla eritip parmağın içinde bekletilmesini tavsiye etmiş fakat bilemedim. Denemiş olanlar varsa tecrübelerini de paylaşabilirler tabiki
Kör değilseniz hem dua etsin hem doktora gitsin yazdim o yorumda. Dininiz yere batsin mi dedim? Saygi dediginiz sey nedir? Ne yapmami bekliyorsunuz?Aynı dine mensup olmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız yine siz duaya yönelik bir yorum yapmışsınız
Yine seviyesizleştiniz kör olanda sizsiniz sanırım. Sizin seviyenize inmeyeceğim.Kör değilseniz hem dua etsin hem doktora gitsin yazdim o yorumda. Dininiz yere batsin mi dedim? Saygi dediginiz sey nedir? Ne yapmami bekliyorsunuz?
"Ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?"Yine seviyesizleştiniz kör olanda sizsiniz sanırım. Sizin seviyenize inmeyeceğim.
Cevap verdiğinize göre kalmışsınız demekki."Ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?"
Tamam sensin şampiyon.Cevap verdiğinize göre kalmışsınız demekki.
Komiksiniz yaTamam sensin şampiyon.
Bundan sonraki seviye de "kilit ayna" falan herhalde.
Biri beni takip ederse karsilik verir takip ederim. Ben takip etmem.Komiksiniz ya
Uyuz gibi duruyor.oglummda boyle olduKizlar benimde kardeşimin avuç iclerinde, ayaginda ve bacaklarinda değişik birsey çıktı surekli kasiniyor, doktora gitti net birsey soyleyemediler tahmininiz, bir fikriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?