- 20 Aralık 2021
- 17
- 5
- 16
- Konu Sahibi papatyalarcaa
-
Hayırlı geceler hanımlarSize bir sorum olacaktı.. Eşimin işaret parmağında bi tane siğil var, yıllardır varmış aslında. Kendisini de haliyle çok rahatsız ediyor günlük yaşantısında. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana etkisi görülmüş bi doğal tedavi yöntemi söyleyebilir mi? Ya da doktora görünen ve doktorun tavsiyesi, verdiği ilaçlar ile siğilden kurtulan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok sevinirim
İnternette baktım fakat insan her gördüğünü de uygulamak istemiyor. Bir tanesi deniz tuzunu ılık suyla eritip parmağın içinde bekletilmesini tavsiye etmiş fakat bilemedim. Denemiş olanlar varsa tecrübelerini de paylaşabilirler tabiki
Bizde onu yaptırdık ama maalesef etkisi olmadı. Duaya her zaman sığınırım çok şükür ama bunun sebebini anlayamadık ama yine de teşekkürlerMerhaba bende de vardi çok önceleri kuaförüm çalışmama engel olmaya başlamıştı anneme okutturmustum siğil duası 1 hafta içinde siğil diye bir şey kalmamıştı cildiyenin uyguladığı tedavide izi kalıyor ve çoğalıyor zamanla bende öyle etki etmişti sizde dua kitaplarından yada netten bula bilirsiniz siğil duasını
İlaç tedavileri var, süreç uzun. Uygunsa yakarak veya dondurarak da tedavi olunabilir. Kryoterapi ile sprey soğuk azot ile siğil donduruluyor, birkaç kez gerekebilir. Dermatoloji bölümü ilgileniyor.Hayırlı geceler hanımlarSize bir sorum olacaktı.. Eşimin işaret parmağında bi tane siğil var, yıllardır varmış aslında. Kendisini de haliyle çok rahatsız ediyor günlük yaşantısında. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana etkisi görülmüş bi doğal tedavi yöntemi söyleyebilir mi? Ya da doktora görünen ve doktorun tavsiyesi, verdiği ilaçlar ile siğilden kurtulan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok sevinirim
İnternette baktım fakat insan her gördüğünü de uygulamak istemiyor. Bir tanesi deniz tuzunu ılık suyla eritip parmağın içinde bekletilmesini tavsiye etmiş fakat bilemedim. Denemiş olanlar varsa tecrübelerini de paylaşabilirler tabiki
Ben sadece deneyenler varsa diye merak ettim. Eşime doktora gitmesini söylerim ama işinin yoğunluğundan dolayı ihmal edebilir. O yüzden bu konudaki tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istedim. Teşekkür ediyorum sizin yardımınız için de. İnşallah en kısa zamanda eşim doktora gider ve bu durum hallolurDoğal tedavi arayışını çok anlayamiyorum. Doktora gidip gosterirse bir tane jel verecek. O jeli duzenli olarak sürünce bitip gidecek.
++benim de ayni parmagimdaydi, iz falan kalmadi.
Teşekkür ediyorumİlaç tedavileri var, süreç uzun. Uygunsa yakarak veya dondurarak da tedavi olunabilir. Kryoterapi ile sprey soğuk azot ile siğil donduruluyor, birkaç kez gerekebilir. Dermatoloji bölümü ilgileniyor.
Bilmeyip denemediğimi nereden biliyorsunuz?pamuk musun nesin siz begenin diye yazmıyorum bilmediginiz denemediginiz bir şey için begenmedi yapmanızı anlayamadım ben yardımcı olmak adına tecrübe edip denedigim çözüp bulduğum bilgiyi yazmıyorum ok
O kadar cabuk iyilesen bir sey ki. Verilen ilaç siğilin hava almasini engelliyor. Yok olup gidiyor.Ben sadece deneyenler varsa diye merak ettim. Eşime doktora gitmesini söylerim ama işinin yoğunluğundan dolayı ihmal edebilir. O yüzden bu konudaki tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istedim. Teşekkür ediyorum sizin yardımınız için de. İnşallah en kısa zamanda eşim doktora gider ve bu durum hallolur
Benimki cok cabuk bitmişti. Basit bir ilaçtı, oje fırçası gibi fırçası vardi. Siğillerin türleri mi oluyor ki?İlaç tedavileri var, süreç uzun. Uygunsa yakarak veya dondurarak da tedavi olunabilir. Kryoterapi ile sprey soğuk azot ile siğil donduruluyor, birkaç kez gerekebilir. Dermatoloji bölümü ilgileniyor.
Etken virüs Human Papilloma virüs (HPV), 80'den fazla türü var. Yerleştiği yere göre hangi tip olduğu genelde Dermatologlar tarafından bilinir. Karnabahar şeklinde (Ayak tabanındakiler daha düz), büyüklükleri değişkendir. İlaç, jel. sprey gibi yüzeyden tedavi eden ilaçlar olduğu gibi koterle yakarak, azotla dondurarak, lazer ve radyofrekans yöntemleriyle de tedavi edilebilir. Hatta anüstekiler ameliyathane şartlarında cerrahi olarak (çoğunlukla yakarak) çıkarılır. Hiçbir tedavi sonuç garantisi vermez, nüksedebilir.Benimki cok cabuk bitmişti. Basit bir ilaçtı, oje fırçası gibi fırçası vardi. Siğillerin türleri mi oluyor ki?
Doğrudur.. Dediğim gibi yakın bi zamanda halletmeye çalışıcam inşallahO kadar cabuk iyilesen bir sey ki. Verilen ilaç siğilin hava almasini engelliyor. Yok olup gidiyor.
Sizin adınıza geçmiş olmasına da çok sevindimBenimki cok cabuk bitmişti. Basit bir ilaçtı, oje fırçası gibi fırçası vardi. Siğillerin türleri mi oluyor ki?
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinEtken virüs Human Papilloma virüs (HPV), 80'den fazla türü var. Yerleştiği yere göre hangi tip olduğu genelde Dermatologlar tarafından bilinir. Karnabahar şeklinde (Ayak tabanındakiler daha düz), büyüklükleri değişkendir. İlaç, jel. sprey gibi yüzeyden tedavi eden ilaçlar olduğu gibi koterle yakarak, azotla dondurarak, lazer ve radyofrekans yöntemleriyle de tedavi edilebilir. Hatta anüstekiler ameliyathane şartlarında cerrahi olarak (çoğunlukla yakarak) çıkarılır. Hiçbir tedavi sonuç garantisi vermez, nüksedebilir.
Önemli olan virüsü kapmamaktır. Çünkü HPV kadınlarda rahim ağzı kanseri sebebidir. Ağız ve anal kanserlerin (eş cinsel erkeklerde) bir kısmı da bu virüsle ilişkilidir.
Cocukken elimde siğil geçirdim ve bir daha tekrarlamadı. Hpv taşımıyorumdur su an degil mi? Smear testim temiz cikmisti.Etken virüs Human Papilloma virüs (HPV), 80'den fazla türü var. Yerleştiği yere göre hangi tip olduğu genelde Dermatologlar tarafından bilinir. Karnabahar şeklinde (Ayak tabanındakiler daha düz), büyüklükleri değişkendir. İlaç, jel. sprey gibi yüzeyden tedavi eden ilaçlar olduğu gibi koterle yakarak, azotla dondurarak, lazer ve radyofrekans yöntemleriyle de tedavi edilebilir. Hatta anüstekiler ameliyathane şartlarında cerrahi olarak (çoğunlukla yakarak) çıkarılır. Hiçbir tedavi sonuç garantisi vermez, nüksedebilir.
Önemli olan virüsü kapmamaktır. Çünkü HPV kadınlarda rahim ağzı kanseri sebebidir. Ağız ve anal kanserlerin (eş cinsel erkeklerde) bir kısmı da bu virüsle ilişkilidir.
Hayret bilmediğiniz bir şey varmış. Normalde her konuda Bi yorumunuz vardır muhakkak şaşırdımCocukken elimde siğil geçirdim ve bir daha tekrarlamadı. Hpv taşımıyorumdur su an degil mi? Smear testim temiz cikmisti.
Tedavi yöntemlerinden biriyle tamamen iyileşmişsindir diye düşünüyorum. HPV ve uçuk virüsü, Zona virüsü gibi bazı virüsler hücrelerde yerleşik olarak ömür boyunca sessiz kalabilirler veya bağışıklık sistemini düştüğü (Stress, hastalık gibi) durumlarda ortaya çıkıp hastalık yapabilirler.Cocukken elimde siğil geçirdim ve bir daha tekrarlamadı. Hpv taşımıyorumdur su an degil mi? Smear testim temiz cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?