• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmaklarm uzun kk el istiorm yardmm :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya benim parmaklarım uzun ve ince nasıl küçük gösterebilirim ?????????? :çok üzgünüm:

Arkadaşım herşey bitti sağlığın huzurun yerinde bunu mu taktın kafaya ? ınsanoğlu kendini dürtüp duruyor neyle mutsuz olsam diye.Allah sana öyle layık gördüyse elden gelecek birşey varmı?

Kız sen şaşırdın mı ?kaydirigubbakcemile3
Herkes uzun ince parmaklı zarif bir ele sahip olmayı hayal eder..Küçük el güzel el illa demek değil ki..küçük kaba kalın parmaklı da olabilirdin...Allah nasıl takdir ediyorsa o şekilde yaratıyor..opuyorumnanaktan

Ellerine makyaj yap,koyu renkler kullan küçük görünsün.
ınan diyecek başka bişi bulamıyorum.

tübe yarebbimmmm
millett isini gücünü birakti kendinde kusur ariyorrrr

ya benim parmaklarım uzun ve ince nasıl küçük gösterebilirim ?????????? :çok üzgünüm:

:1shok::uhm:tatlım ne diosun sen :) Allah sana on parmağını tam vermiş Allah'a şükür ellerin tam her şeyin tam ve kusursuz ve sen küçülttürmek istiyorsun :1shok:Canım benim parmağı hatta eli olmayan insanlar var...Bence hiç bunları takma kafana...Ne kadar güzel ince ve zarif bir elin var şükret bence Allah'a tatlım:1hug:

keşke bnmde öyle olsa:S bnce çok geç olmadan kıymetini bil :/ eğer çok istiyorsan büyük,kocaman yüzükler elleri kısa gösterir ,) dene derim

Back