Parmaklarımı soyuyorum.

kendacdis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
7
0
36
Ben kendimi bildim bileli tırnağımın kenarlarındaki derileri soyuyorum. Özellikle işaret parmağıma takılıp kalmış durumdayım. Çok kötü görünüyor. Kendime engel olamıyorum sürekli bırakmalıyım artık bırakacağım diye karar alıyorum ama bir bakmışım ki farkında olmadan soymuşum tekrar. İnsanlara göstermeye utanıyorum. Kendimi yamyam gibi hissediyorum artık. Ne yapmalıyım ben nasıl engel olabilirim kendime.

aynı huy bendede var canım baş parmaklarımı bıldım bılelı yolarım etlerını çok ta kotu gozukur.. maniküre başlka derım yptırmıyorsan.. o güzel grüntüyü bozmak ıstemeyeceksınn..

bu sorun benm arkadaşta da var.cilt kanseri olmaktan korkuyo.kendine engel olamıyo.ama ben bir kaç yerden öğrendiğim kadarıyla şunu yapın belki faydasını görürsünüz.21 gece gece yatmadan önce kendinize telkin verdin ben artık tırnak etlerimi yolmucam kesinlikle bir daha ellemicem filan diye olumlu komutlar verin.bunu her gece yatmadan yapın ama.beynin öğrenmeyi tamamlama sürecinin 21 gün oldğunu psikolglar söylüyolar.bilinçaltınıza yön vererk o da sizin üst beynininzi yönlendirmesine yardımcı olun.ben bir çok huyumdan kurtuldum bu yöntemlerle.

kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz daha ayrıntılı açıklarmısınız şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

kuantum gibi bir şey mi bahsettiğiniz. bugünden itibaren denemeye başlıyorum inşallah olumlu sonuç alırım. teşekkürler öneriniz için

aynı huy bendede var canım baş parmaklarımı bıldım bılelı yolarım etlerını çok ta kotu gozukur.. maniküre başlka derım yptırmıyorsan.. o güzel grüntüyü bozmak ıstemeyeceksınn..

sürekli bu kez soymayacağım yara olan parmağım iyice düzelsin öyle maniküre başlayacağım diyorum ama o zaman bir türlü gelmiyor. telkin yöntemini denemeye karar verdim ben de umarım olumlu bir sonuç alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…