How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Parmaklarımdaki çatlama ve kuruluk(Resimli)

Cnm bu egzama gibi duruyor ...bnmde var ellerimde hamilelikte çoğaldı :KK43:ellerini bol bol nemlendir bulaşık deterjanına dokunma eldiven kullan ,aşırı sabun kullanma
Bende egzama olduğunu düşünüyorum o Yüzden ersağ'ın bütün ürünlerini aldım egzamaya iyi geliyormuş diye. Bide Saracoğlu'nun beyaz dut kürü var hiç duydun mu? Onu deneyeceğim bakalım inşallah iyi gelir. SebamedIn el kremini kullanıyorum devamlı, gün içinde de sabuna değmiyorum pek. Sen hangi ürünleri kullanıyorsun?

Bende egzama olduğunu düşünüyorum o Yüzden ersağ'ın bütün ürünlerini aldım egzamaya iyi geliyormuş diye. Bide Saracoğlu'nun beyaz dut kürü var hiç duydun mu? Onu deneyeceğim bakalım inşallah iyi gelir. SebamedIn el kremini kullanıyorum devamlı, gün içinde de sabuna değmiyorum pek. Sen hangi ürünleri kullanıyorsun?
Cnm valla ben bıktım iyice :(hiç bişiy kullanmıyorum deterjana elimimsurmuyorm ,okadar yani :(
Dut kürü iyi geliyor ama

Back