• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parmakları inceltmek

Aaa ilk defa duydum parmaklar ince görünecek diye kemikleri törpülettirmeyi kafamçokkarıştı Feciymiş! Ellerimden bir şikayetim yok; ama tırnaklarım kısayken sosis gibi geliyor parmaklarım (uzun tırnağa alıştığımdan). Uzun tırnak (bakımlı olacak tabii), parmakları daha uzun ve ince gösteriyor. Ayrıca ellere her gün masaj yapmak, kremle ovmak, 50'şere kere yumruk yapıp açmak da faydalı. Emel Sayın'dan öğrenmiştim hihoyyyt

Benimde parmaklarım kalın ve etli ama yapıcak bişeey yok sanırım.Tırnaklarımı çok uzatmıyorm çünkü tırnaklarımda kalın ve cok uzadııgı zaman katır tırnagı gibi dursun istemem kaydirigubbakcemile3 ama kısacıkta tutmuyorum hafif uzun gibi bırakıyorum.üzerinede acık renk oje sürüyorum.parmaklarım ellerim daha bakımlı güzel görünüyor.koyu rengi tavsiye etmem o zaman parmaklar daha kısa ve tombik duruyor

ben ellere çok dikkat ederim bilgisayarcıların parmakları hep ince olur. parmak egzersizi yapın. bol bol klavyede yazı yazın. yazarken de bütün parmaklarınızı hareket ettirmeye çalışın. parmaklarınızı sıkça oynatın incelir.

Back