• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parmakları inceltmek

hoşlanırsınız hoşlanmazsınız bilemiyorum lakin uzun tırnak kesinlikle parmakları daha ince gösterecektir . . .
açık renk oje ile birlikte . . . mis.

hayatım genetik bişey bu nasıl incelicek yani anlamadım ancak bakım yaptırarak daha temiz ve hoş gösterebilirsin oje ayrı bir hava veriyor kesin özel günlerde kesin sürülmeli diye düşünüyorum

ay sormayın ellerimi gören tombul biri sanar bilek ince ordan sonra bir tombul ötesi el:) beğendiğim yüzükler olmuyo oje sürmesini mi beceremiyorum bilmiyorum ama o da olmuyo sanki tırnaklarımın şekli de düzgün değil uzatsam:(

Estetik operasyonla ayak bileğini inceltebildiklerini duymuştum . ( Yanlış hatırlamıyorsam , çelik ile törpülüyorlarmış ) ohaoldumsmile

Belki bu yöntemle , parmaklarını da inceltebilirler . Bence değmez ama sen bilirsin gamyoncuiremsu

bende ince parmaklar istiyorum.ama genetik.yapacak bişe yok malesef.bence uzun tırnaklar daha ince gösterebilir oldugundan

hoşlanırsınız hoşlanmazsınız bilemiyorum lakin uzun tırnak kesinlikle parmakları daha ince gösterecektir . . .
açık renk oje ile birlikte . . . mis.

kesinlikle katılıyorum.
hihoyyyt
tırnaklarım kısayken ellerim çok kaba gibi geliyo ama uzadığında ve 319 sürdüğümde birden havalara giriyorum :dance:

Valla bunun estetiği var mı bilmiyorum ama çok gereksiz yani. Aman bunu da takıntı yapmayın. Bakımlı olsun tırnaklarınız, manikürlü olsun gayet güzel durur yani. Manikür yapamıyorum ya da yapmam diyenlerede kütikül giderici ürünler var, tırnak etine sürüyorsun 15-20 sn bekliyorsun sonra tırnak eti iticinle itiyorsun gidiyor etler.Tırnaklarınızı da istediğiniz şekilde törpüleyin, küt ya da oval. Eh sonra bir de oje sürmeye beceremiyorsanız, bir arkadaşınızdan rica edin. Mis gibi tırnaklar size..

Ben bu sene ilgi duydum bu oje denen merete, ve kendim evde yapıyorum herşeyimi. Tırnakların ve ellerin bakımlı olunca ne yapsan güzel duruyor. Bence bu kadar takmayın, tırnaklarınıza ve ellerinize bakın yerimseniben olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

bir yerden duymustum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama emel sayındı galiba günde 10 dakika parmaklarını tek tek kırıp acıyormus sırayla calıstırınca nasılsa ellerde fit oluyor demekkilaelaelaelaelae ben bir iki denedm fakat parmak kütletmekten vazgecemediğim için eklemler arası sıvı dolmus agrı yapıyor benneyaptımki

Back