Parmaklıklar Ardında - Atv

Ekremin yeniden başgardiyan olmak için çevirdiği fırıldaklar işe yaramayacak...
Bakalım ne zaman parmaklıklar ardında onu da göreceğiz...alsanaalsanasmile

Nejat ışlerin fotoğrafı çıktı ortaya...:lepi:
Bakalım hangi rolde oynayacak...bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yok ölmedi istanbula hastaneye yollmışlar perihan gözükmüyor

bu arada baş gardiyan berna sanki unutma benideki mehtapın arkadaşı fahriye gibime geldi

ahmet bey tansel hanımın açığını çıkardı mektup sakladı ahmet beyin ardndan oyunlar çevirdi

hayır mektup meselesi değil tanselin hapse girmesinin sebebi..
Ziynetin hastalık numarası yapıp tanselin abisiyle buluşmasını açıklayamadılar çıkışı görünüyordu kayıt defterinde girişi yapılmamıştı..
kutsiyeyi hastaneye göndermedi tansel ve de meryemin öldürülüp elmasın intiharı hala sır ahmet beye göre..akannehir

perihanı da sürgüne gönderdiler tanselle ekrem...alsanaalsanasmile
kutsiyeyi hastaneye göndermedikleri için açlık grevi yapmışlardı 3 kişi kabak zavallımın başına patladı...:sinifsinif:

o kutsiyeyede sanki çok iyilik yarıyormuş gibi...
olan perihana oldu tek kişilik hücredeymiş kendi sesimi bile özledim yazmış mektuba....

şimdi meryem cinayetini yasemin itiraf ettiya kızlar.
muhtemelen ekremin ve tanselin elmasın üzerine attığını ve zorla ifade yazdırdıkları falan çıkacak ortaya.
o zaman o kılkuyruk ekremde parmaklıklar ardına girecek..
tanselinde tutukluluk hali uzayacak...

ya ahmet beyi çok seviyorum ben.Adam gibi adam....

bu arada nejat işlerin doktor olarak gelme ihtimali olabilir mi acaba o geldi aklıma....

Dizinin ilk bölümünü seyretmek için çok uğraştım ama internette yok, nerede bulabilirim acaba. İlk nasıl başlıyor çok merak ediyorum.38. bölümden öncesini izlememiştim.

ekren ne yaptı öyle ziynet ve yasemini bu arada nejat işler sanrım ahmet beyin üvey kardeşi

Dizinin ilk bölümünü seyretmek için çok uğraştım ama internette yok, nerede bulabilirim acaba. İlk nasıl başlıyor çok merak ediyorum.38. bölümden öncesini izlememiştim.

ben hep netten izledim full
youtube da izledim ilk sezon bolumleri guzel ahh hele aliye bayiliyorum ona bee
hayriye ablanin konusmasini cumleleri cok anlamli insanin icine isliyor handan ve dr tarik iste bu saydiklari guzeldi hakikaten...

kızlar dün akşam son reklamdan sonrası son bölüm nasıl bitti göremedim kızım uyandı o arada
nejat işler ahmetin kafasınamı vurdu yoksa silahlamı yaraladı

bacağından vurdu canım, hiçbirşey bilmiyorsun dedi sanırım, bende orayı tam duyamadım ama.. öyle dedi sanırsam.

ayy çok saol valla ahmet ölmek istiyodu ya sandımki vurdu onu ama kan çekiyo ya vuramaz :))))))

hiçbişey bilmiyodun hiçbişey demiş şimdi netten buldum yaaa ziynette kaçabilirse kimse kalmadıki koguşta herkes çıktı birer birer aslında her eksilenin yerine hemen bir arıza tip koysalardı yoklukları bile anlaşılmazdı ama bu bölümü zaten ahmetler götürdü vlla koguşta hiç adranelin yok :)

Back
X