Parmak testi hamilelik bilgisi olan yazabilir mi

esd1221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
39
0
1
21
Merhaba dün normal de regl günüm 22.06.24 tarihinde Ella kullanmıştım bir hafta ileriye attı. 6 gün kanamam olmuştu regl kanaması gibi. Bugün parmakla baktım dümdüz ilerliyor ama sol tarafta parmağımın ucu sert ete değiyor doğru mudur nasıl yapılır biliyorsanız cevap verebilirmisiniz

Ortaçağda mıyız? Bu yöntemin bir geçerliliği olabilir mi? 2004 senesinde doğmuş bir genç kız, İnternet çağında doğan bir genç kız buna mı inanıyor?

İki kap alın, birine arpa birine buğday koyun, üzerlerine idrarinizi yapın, en erken filizlenen arpaysa hamilesiniz, diğeriyse değilsiniz. Eski Mısır'da firavunların karıları böyle yapıyormuş. Bana çok modern geldi sizin testten sonra..

Merhaba dün normal de regl günüm 22.06.24 tarihinde Ella kullanmıştım bir hafta ileriye attı. 6 gün kanamam olmuştu regl kanaması gibi. Bugün parmakla baktım dümdüz ilerliyor ama sol tarafta parmağımın ucu sert ete değiyor doğru mudur nasıl yapılır biliyorsanız cevap verebilirmisiniz
Bununla ilgili rpey konu açılmış anlamaya çalıştım ama her bir yerde başka şekilde söyleniyor emin olamadım.

Back