Bebek Beslenmesi parmak emrek uyumak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nesteren81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
9
0
36
Düzce
arkadaşlar bişey soracağım. kızım 6 aylık ve parmak emiyor izin verirsem o şekilde uyutuyor kendini.ama izin vermezsem sallamak gerekiyor yada emzikle sallamak gerekiyor. ne yapmalıyım ACABA. PARMAĞINAI EMMESİNE İZİN VERSEM SONRA BIRAKABİLİR Mİ..

benim büyük oğlum da malesef parmak emiyor.Hiç alıştırma bence,sonrası çok zor.Oğlum 4.5 yaşında ama uyurken emmeden uyuyamıyor.İzin vermek nasıl oluyor ki,ben elini çekiyorum ama kendi anında alıyor.Bana bağlı değil,eğer seninki çektiriyorsa hiç alıştırma.

arkadaşlar bişey soracağım. kızım 6 aylık ve parmak emiyor izin verirsem o şekilde uyutuyor kendini.ama izin vermezsem sallamak gerekiyor yada emzikle sallamak gerekiyor. ne yapmalıyım ACABA. PARMAĞINAI EMMESİNE İZİN VERSEM SONRA BIRAKABİLİR Mİ..

benım kızım dogdugundan berı parmagını emıyodu ama ben asla izin vermedım emzigini verdım o fırlattı ben verdım ve sonunda allahın izniyle ben kazandım sımdı 5 aylık 6dan gun alıyo eger izin verırsen hiç bırakmaz parmagı incelır sevgılerle.

benim doktorum her zaman emziği, parmağa tercih edin demişti.. çünkü emziği vermezsiniz unutur, ama ya parmağı nasıl unutturacaksınız.. inanın o çok daha zor oluyor tecrübeyle sabit..

benim küçük miniğim parmak emerdi, ben nasıl bıraktıracağımı bilemiyordum. 2 yaşındayken maalesef parmağı kapıya sıkıştı, çok acıdı günlerce.. ondan sonra unuttu.. maalesef kötü bir olay bunu unutmasına vesile oldu.. yoksa benim üniv giden arkadaşım bile gizli gizli emerdi, bana "sigara tiryakiliği gibi, emmezsem başım ağrıyor" derdi..

Yeğenim ki kız çocuğu daha süslü püslü olurlar ve 14 yaşında ama maalesef hala emiyor parmağını arada çaktırmadan sakın alışmasın dikkat et :50:

Back