• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak Egzersizi Konusunda Karşılaşılan Problemler

Mermaid1991

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
1.483
1.671
63
33
Arkadaşlar merhaba,

Sırf bu sorum içn üye oldum, çünkü etrafımda danışabileceğim kimse yok. Geçtiğimiz hafta Vajinismus hastası olduğumu düşünmüştüm çünkü tam birleşme sırasında ciddi bi korku yaşadım ve bu geçmedi. Kendimi çok kasıyordum. Cumartesi günü doktora gittim, durum bu sanırım buyum filan diye.

Doktor da muayene etti uzaktan bi baktı, tabi ben bu sırada lütfen dokunmayın dokunmadan önce söyleyin diye doktora anlaşma yapma çabası içindeyim. Bu sırada doktor bi şey hissettin mi bak şu anda parmağım içinde dedi. O söyleyince farkettim, tabii biraz içim gitti. İnsan ne olursa olsun içine bir şey girmesinden hoşlanamıyor. :(

Bu sefer benim parmağımla zorla yaptırdı, yapamam edemem dinlemedi ama kendi parmağımda (serçe) 2 boğum kadar bile denemedi. Neyse uzatmayayım. Bana "Vajinismus değilsin, öyle olsaydın parmağımla girmede problem yaşardım, çok büyük bi önyargın var. Biz oradan çocuk doğurtuyoruz. Önce kendini sevmeli ve tanımalısın. Sana parmak egzersizi vereceğim, her gün daha büyük olan parmağında deneyeceksin sonra eşinle parmak egzersizlerine başlayacaksın" dedi.

Ben de dün akşam ve bugün denemeye başladım. Vajinaya dokunmak bile çok ürkütücü geliyr ama aşmaya çalışıyorum. Sadece serçe parmağımın ilk boğumuna kadar sokabiliyorum. Sonrasında gitmiyor, biraz zorlasam acıyor. Nerede bu deliğin devamı bulamıyorum deli ediyor beni. Doktor muayenesinde kendi çok kastığım halde bi şey olmamıştı ama evde daha rahatım olmuyor. Sizden de bu konuda yardım istiyorum bu soruna hakim olanlar beni bilgilendirir mi? Ben daha serçe parmağımın yarısını sokamıyorum, ne tarafa sokmam lazım neden girmiyor, niye takılıyor. Ikınıyorum da. :KK42:

Bir an önce bu sorunu halledip hayaıma devam etmek istiyorum, gerçekten çok can sıkıcı bir durum.:KK42:

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? :(

Bugün yine denedim, bir cm kadar daha fazla başardım. Acaba aşağı doğru mu gidiyor vajina yolu? :/

Canim vajina popoya dogru egimli parmagini iterken yavasca ıkın ve asagi dogru itekle.emin ol cok kolay olcak
Şey peki size saçma gelebilir ama o anda çok ihtiyacım oluyor bu bilgiye o_O Sürekli aşağı doğru mu ben daha serçe parmağımı deniyorum ama bir orta parmak sokarken bile hep aşağı doğru mu? Yani garip geliyor hep aşağı doğru olması, neredeyse popoya gelecek gibi hissediyorum içeriden. Ben yanlış yerleri zorlamışım demek ki. O zaman sonuna kadar hep aşağı doğru itekleyeceğim değil mi?

Bir de geri çekerken yavaş yavaş mı çekmeliyim benim canım acıyor çekerken, sokarken bi şey hissetmesem de.
Bir de egzersizler yapmaya başladıktan sonra genel bi ağrım oluyor ama sanırım o normal kasların hareketinden dolayı di mi.

Doktor nasıl yaptı bunu ben yapamıyorum ya

İş çıkışı eve geçip tekrar aşağı doğru deneyeceğm. :KK42:

Şey peki size saçma gelebilir ama o anda çok ihtiyacım oluyor bu bilgiye o_O Sürekli aşağı doğru mu ben daha serçe parmağımı deniyorum ama bir orta parmak sokarken bile hep aşağı doğru mu? Yani garip geliyor hep aşağı doğru olması, neredeyse popoya gelecek gibi hissediyorum içeriden. Ben yanlış yerleri zorlamışım demek ki. O zaman sonuna kadar hep aşağı doğru itekleyeceğim değil mi?

Bir de geri çekerken yavaş yavaş mı çekmeliyim benim canım acıyor çekerken, sokarken bi şey hissetmesem de.
Bir de egzersizler yapmaya başladıktan sonra genel bi ağrım oluyor ama sanırım o normal kasların hareketinden dolayı di mi.

Doktor nasıl yaptı bunu ben yapamıyorum ya

İş çıkışı eve geçip tekrar aşağı doğru deneyeceğm. :KK42:
Yok canim neden sacma olsun bende vajinismus atlattim.bende yasadim bunlari.evet hep asasgiya dogru itekliceksin.popoya gelmez korkma :) doktor senin haberin olmadan yapmistir sen su an kendini ve kaslarini kastigin iicn aci duyuyosun.bol bol kegel egzersizi yapki kaslarin gevşesin.vajinani 3 sn sık 6 sn birak ve icinden say bunu ve sürekli yap iyi gelecek bide geri cekerken bolca ıkınırsan vajina kendi kolayca cikarir zaten parmagini.

Yok canim neden sacma olsun bende vajinismus atlattim.bende yasadim bunlari.evet hep asasgiya dogru itekliceksin.popoya gelmez korkma :) doktor senin haberin olmadan yapmistir sen su an kendini ve kaslarini kastigin iicn aci duyuyosun.bol bol kegel egzersizi yapki kaslarin gevşesin.vajinani 3 sn sık 6 sn birak ve icinden say bunu ve sürekli yap iyi gelecek bide geri cekerken bolca ıkınırsan vajina kendi kolayca cikarir zaten parmagini.
Gerçekten çok teşekkür ederim ne kadar bilinçsizim ki kendimi tanımıyorum daha. :KK23::KK23:
1 gün yapmasam ara versem, bu sorun yaratır mı ki sizce, unutur muyum ya da tekrar giriş yaparken sıkıntı yaşar mıyım? İlk başladığımda dokunamıyordum bile de. Şimdi hafif ağrım da varken bugünlük bi ara mı versem diyorum.o_O

Gerçekten çok teşekkür ederim ne kadar bilinçsizim ki kendimi tanımıyorum daha. :KK23::KK23:
1 gün yapmasam ara versem, bu sorun yaratır mı ki sizce, unutur muyum ya da tekrar giriş yaparken sıkıntı yaşar mıyım? İlk başladığımda dokunamıyordum bile de. Şimdi hafif ağrım da varken bugünlük bi ara mı versem diyorum.o_O
Yok ara versen sıkıntı olmaz ama ara verme derim sıcagi sıcagina hallet derim

hayır canım maalesef
Ben bu başlığı açtığından kısa bir süre sonra vajinusmus sorununu atlattım. Hatta gebelik muayenesinde sık sık vajinal muayene oldum. Hiç-bir şey düşündüğünüz gibi korkunç değil aslında ama ilk zinciri kırmak lazım. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman cevaplarım 🙏

Vajinismus sıkıntısı yaşayanlar yukarıda linkini gönderdiğim konuyu baştan sona okuyun eminim çok yararlı olacaktır 🎀

Back