Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaslar benim 2,5 aylık oğlum sürekli parmaklarını hatta ellerini kollarını emmeye başladı. Emzik veriyorum almiyo ama ellerini emip bi de midesi bulaniyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum bu durumda olan var mı
Benim kızımda emiyordu baş parmağını hatta emziği atıp parmağını emiyordu gece anlıyorduk parmağını emdiğini zamanla bırakıyorlar şu an yeğenim öyle parmak değil yumruk yapıyor bazen takma kafana geçer
Aynen sadece parmak değil komple elini sokmaya başladı bi zararı olur diye endiselendim. Özellikle bugün çok abartti baya öksürdü hatta.. Teşekkürler cevabın için inşallah en kısa zaman da geçer
Aynen sadece parmak değil komple elini sokmaya başladı bi zararı olur diye endiselendim. Özellikle bugün çok abartti baya öksürdü hatta.. Teşekkürler cevabın için inşallah en kısa zaman da geçer ☺
Ya o kadar aç gibi saldırıyor ki kendininkini bırakıp benim elimi yemeye calisiyo bazen bi sorun olmadığına sevindim kontrolumuzun günü gelmeden doktora götürmeyi dusunuyodum bende acaba başka bı sebebi mi var diye ama az önce başka sitelerde de okudum bebislerin yarısından fazlası yapıyormuş sende yazınca icim rahatladı biraz
Selam arkadaslar benim 2,5 aylık oğlum sürekli parmaklarını hatta ellerini kollarını emmeye başladı. Emzik veriyorum almiyo ama ellerini emip bi de midesi bulaniyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum bu durumda olan var mı
Kız geçer o dert etme unutuyorlar benimde emzikle içini bulandıran oğlum copur copur emzik emiyor emzik vermesem oldugu gibi yumruğunu sokuyor ağzına ama zamanla geçiyor
Kız geçer o dert etme unutuyorlar benimde emzikle içini bulandıran oğlum copur copur emzik emiyor emzik vermesem oldugu gibi yumruğunu sokuyor ağzına ama zamanla geçiyor