- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
- Konu Sahibi Sevdalumsun
Merhabalar 2 gün önce oltamı hazırlarken en küçük boylarda olan olta iğnesi saplandı parmağımın kenarina.aslında önce acı duymadım sanırım çok hızlı girmiş ve farkına varamamışım.ipi çekiyorum niye gelmiyo derken bir baktım parmagimin epeyce içinde durum gereği hastaneye gidemezdim pazar olduğu için eczaneler kapaliydi. Ve ertesi günü tatile gidecektik. Kimseyi huzursuz etmemek adına. Cunku annem görse kesin bayilirdi.Biraz zorladim baktım çıkmıyor. Bir kaç kez daha zorlandım olacak gibi değil. Bilenler bilir olta ignelerini.aslında bütün igneler oltanin sapında saplıydı ama bir tanesi boşa çıkmış o da beni buldu neyse derken parmağımda bir yanma hissettim ama hala acı yok ama uyuşma var....o an tüm gücümle uygun bir şekilde iterek çıkardım. Bir anda çıktığını gördüm. Bu arada bir santim kadar derine battı. Neyse çıkardım biraz kanadı falan tampon yaptım. Bant yapistirdim ama görsəniz dışarıdan bakıldığında normal bir iğne batmış gibi bir iz var neyse. Bir iki saat uyuşuk geçti. İşaret parmagimin tamamı uyuşuktu. aksama doğru uyuşukluk sadece parmagimin ucundaydı. Ertesi sabah parmagimin ucunu yere deydirince sanki ucu uyuşuk ve karincali gibi. Bugün hala uç kısmı uyuşuk. Acaba sinirlere zarar vermiş olabilir miyim.gerçekten bunu yaşamış olanlar varsa onlardan akıl almak isterim.bu uyuşukluk ne kadar surecek .hala acı yok şisme yok.ağrı yok ama uyuşuk.tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler. ....