Normal röntgen çektirdik kırık gözüküyor dedi hani kırık gibi demedi direk kırık görünüyor dediBilgisayarlı tomografi çekildi mi?Geçen hafta annem düştü ve bilek kemiği kırıldı.Normal röntgen filminde çıkmayan kırıklar bilgisayarlı tomografi ile belirleniyor.
Bu yönden hiç düşünmemiştim valla bilmiyorum anlamıyorum ağrı var ama ben röntgende bişey görmüyorum doktor ne gördü acaba bide ortopediye gidin dedi kesin kırıksa gidicem uzak bayaOrtanca kemik çıkık gibi duruyor.
Bir an önce ortopediye gidin. Detaylı bakılsın; tomografi vs de kesinlik kazanır. Alçı da yanlış, sıkı vs yapılırsa o da ayrı bir sorun yaratır.Bu yönden hiç düşünmemiştim valla bilmiyorum anlamıyorum ağrı var ama ben röntgende bişey görmüyorum doktor ne gördü acaba bide ortopediye gidin dedi kesin kırıksa gidicem uzak baya
Bence bilgisayarlı çektirin bir de,orada çok daha net çıkıyor.Normal röntgen çektirdik kırık gözüküyor dedi hani kırık gibi demedi direk kırık görünüyor dedi
Sıkı mı oldu nolduysa alçıdan sonra daha çok ağrımaya başladıBir an önce ortopediye gidin. Detaylı bakılsın; tomografi vs de kesinlik kazanır. Alçı da yanlış, sıkı vs yapılırsa o da ayrı bir sorun yaratır.
ağrısından duramazsın kırıkta hareket ettikçe etine batarNormal röntgen çektirdik kırık gözüküyor dedi hani kırık gibi demedi direk kırık görünüyor dedi
Burada varmıdır bilgisayarlı hiç bilmiyorum öyle biyerdeyimkiBence bilgisayarlı çektirin bir de,orada çok daha net çıkıyor.
Anneme acilde yapılan alçıyı söktü doktor,kendisi yaptı tekrar.Şimdi çok daha rahatladı.Çok sıkı yapılmış diğeri,ihmal etmeden biran önce yaptırın.Sıkı mı oldu nolduysa alçıdan sonra daha çok ağrımaya başladı
Hareket ettirin ne ağrı var bası uygulandığında da bişey batar gibi oluyoağrısından duramazsın kırıkta hareket ettikçe etine batar
Özel hastanede ysptırdık biz,devlette var mı bilmiyorum malesefBurada varmıdır bilgisayarlı hiç bilmiyorum öyle biyerdeyimki
Sıkı olduysa ağrıtır elbet. Şişme bile yapar. Parmağınız alçıdan önce şişmiş miydi?Sıkı mı oldu nolduysa alçıdan sonra daha çok ağrımaya başladı
tekrar gıdıp şikayetınızı belirtseniz şişer orası çok sıkı yaptılarsa allah korusunHareket ettirin ne ağrı var bası uygulandığında da bişey batar gibi oluyo
Yok morardı sadece şişlik olmadı ama çabuk gittim hastahaneye belki şişmeye fırsatı olmamıştırSıkı olduysa ağrıtır elbet. Şişme bile yapar. Parmağınız alçıdan önce şişmiş miydi?