parmağı vuran arkadan çıkan ayakkabı sorunu

kalemkutu

mizantropist
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
880
113
323
36
Arkadaşlar merhaba.
umarım sorunuma çözüm bulabiliriz.
İnci'den geçen ay 39 numara iki çift timberland model ayakkabı aldım. İlk başta ayaklarımı yanlardan sıktı sebebi ayaklarımın taraklı olması. Ayakkabıları kalıba verdim 2gün bekledi.
Şimdi evde yine açılsın diye giyiyorum çünkü ayakkabının bağcıklarını bağlayıp giydiğimde,çektiğim zaman rahatlıkla ayağımdan çıkıyor fakat baş parmağım çok uçta. Ayakkabı küçük geliyor desem neden arkadan hiç vurmadı aldığımdan beri ve neden rahatlıkla çıkıyor?
Bu sorunu yaşayıp da çözüm bulabilen varsa bekliyorum.Ayakkabılarımı bayılarak aldım şimdi acı çekiyorum.
Normalde 39 numara giyiyorum.

Canım ayakkabını içine vazelin süre billirsin:34:teriyi yumuşatır acılma yapabilir

sanirim ayni sorun bende de var bas parmagimin tirnagi yukari dogru kalkik o yuzden vuruyodu ayakkabi ayagimi ben de kaliba verdim sadece onunu duzelttiler simdi rahat rahat giyiyorum:32:bi de uc kismini buhara tutmayi denesen tabi lugan degilse :26:

Canım ayakkabını içine vazelin süre billirsin:34:teriyi yumuşatır acılma yapabilir
oy tatlım teşekkür ederim. denenebilir. ama kalıba verdim.ayakkabının kalıbı biraz küçükmü. giydikçe ayağımın şeklini almaya başladı ama o baş parmak.. :)
sanirim ayni sorun bende de var bas parmagimin tirnagi yukari dogru kalkik o yuzden vuruyodu ayakkabi ayagimi ben de kaliba verdim sadece onunu duzelttiler simdi rahat rahat giyiyorum:32:bi de uc kismini buhara tutmayi denesen tabi lugan degilse :26:

canım tavsiyelerin için çok teşekkürler sana da.kalıba verdim. baş parmağım sanırım biraz fazla uzun. huysuzluğu yapan hep o oldu. :)
ayakkabım gerçek deri. buhara nasıl tutayım anlamadım ütüyle mi?
kalıba bi kez daha vermeyi düşündüm biraz daha giyip. böylelikle ayakkabı iyice ayağımın şeklini alır dedim.:6:

Back