• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlatıcı törpü belası

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
33
Kızlar duymuşsunuzdur belki kullananınız vardır dün dışarı çıkmıştım avm de kozmetik marketten 7 aşamalı törpü aldım eve geldikten sonra da kullandım parlatıcı kısmını tabi ben asetonla silince çıkacağını sanıyordum oje gibi ama çıkmadı benim aseton da mı sorun var yoksa bu ürün tırnak uzadıkça çıkan birşey mi ?uff nerden bulaştım buna ben ya :kızgın:bileniniz var mı kızlar? yardım edin

Hangisini törpüyü mü asetonla bile çıkmadığını mı ?

öyle çıkmıyor diye biliyorum ben hiç kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu uzamasını yada işte parlaklığı birkaç güne azalıyor onu bekleyeceksin bildiğim kadarıyla

öyle çıkmıyor diye biliyorum ben hiç kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu uzamasını yada işte parlaklığı birkaç güne azalıyor onu bekleyeceksin bildiğim kadarıyla
Deme ya :KK17:nerden de aldım bunu ben ya :kızgın:

O törpüler parlatıcı sürmüyor. Tırnak yüzeyini pürüzsüzleştirip parlatıyor. Yani tırnağa bulaşan bir madde yok.

Nasıl birşey ki? Törpünün ve tırnağınızın resmini koyabilir misiniz? Cidden merak ettim :süslü:

Bir süre sonra azalıyor ki o

10 yıl önce de moda idi dünya paraya satılıyordu

Sonra bitti Moda'sı tekrar mı çıkmış

Neden çıkarasın ki doğal ve parlak işte oje gibi yapay değil duş vs esnasında çıkarmak zorunluluğu yok

Bir süre sonra azalıyor ki o

10 yıl önce de moda idi dünya paraya satılıyordu

Sonra bitti Moda'sı tekrar mı çıkmış

Neden çıkarasın ki doğal ve parlak işte oje gibi yapay değil duş vs esnasında çıkarmak zorunluluğu yok
Bende doğal duruşuna meyledip aldım ama abdest almam gerek asetonla çıkmayınca panik oldum abdestim olmayacak diye oje gibi abdeste engel mi acaba?

Abdeste engel niye olsun bi madde sürülerek parlamıyor ki onda tırnak tırnak yine senin tırnak sen törpüyle pürüzlü tabakayı almış ve böylece parlatmış oluyorsun

Back