• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlatici Sürmeden Parlak Tirnaklar

Evet bu torpuyu bende kullaniyorum cok memnunum oneririm...

tırnakları çok güzel yapıyor ben 4 sene evvel almıştım ama ama parlaklık veren tarafı ömrünü yitirsede diğer yerleri kullanılabiliyor

O zaman bu konuya bakıp fikir almak isteyen arkadaşlar için fiyat aralığını bilmiyorum ama Trim yerine Body Shop'u öneriyoruz,iki hafta az bir süre ,özellikle trim'in yeni üretimlerinin tek günlük gerçek ışıltısını düşününce.. :)

ben de kullanıyorum bu aleti. ama trim den memnun kalmadım, çünkü 1. aşaması bildiğiniz zımpara kağıdı, çok çiziyor tırnağı. parlattıktan sonra, yani tüm aşamalar bitince de belli oluyor o çizikler, zarar veriyor yani tırnağa.
ben yurtdışındayım, rossman diye bi mağazanın sanırım kendi ürünüydü, onu kullanıyorum. 4 değil 3 aşamalı, ama hem tırnağı çizmiyor, hem de trimden iyi parlatıyor. parlaklığı da uzun süre dayanıyor, oje sürülüp asetonla temizlense bile! ayrıca daha ucuz trimden.

bende bimden aldım böyle bi ürün 3 liraya yakın bişeydi ama çokda güzel parlatıyo ya uzun zamandır oje kullanmıyorum sayesnde çok memnun kaldım tavsiye edilir:)

bende bugün tansaştan aldım, 4 yüzü var her bir yüzü farklı işleve yarıyor, tek kelime ile harika birşey. bunu yap tırnağını parlat, sonra maniküre git sadece tırnağını şekillendir ve yanlardaki kuru kabukları aldır, oje sürdürmeye falan gerek kalmadan mükemmel tırnağa sahip ol. bu işi çok sevdim ben valla :)

bende bugün tansaştan aldım, 4 yüzü var her bir yüzü farklı işleve yarıyor, tek kelime ile harika birşey. bunu yap tırnağını parlat, sonra maniküre git sadece tırnağını şekillendir ve yanlardaki kuru kabukları aldır, oje sürdürmeye falan gerek kalmadan mükemmel tırnağa sahip ol. bu işi çok sevdim ben valla :)

tansaşta varmıymış bak bilmiyordum bi bakayım bende

Back