Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende alırken senın gıbı kararsız kalmıstım:D hem saçıma hemde yuzume kullanıyorum. saçımdakı dokulmeler azaldı bayağı. sıvılcelerımın azaldıgınise cevrem soyluyor e bende cok mutlu oluyorum :D yıadıktan sonra yuzume gul suyuda suruyorum ohh mısss:D

bende alırken senın gıbı kararsız kalmıstım:D hem saçıma hemde yuzume kullanıyorum. saçımdakı dokulmeler azaldı bayağı. sıvılcelerımın azaldıgınise cevrem soyluyor e bende cok mutlu oluyorum :D yıadıktan sonra yuzume gul suyuda suruyorum ohh mısss:D

ayy çok mutlu oldm içimde rahatladı alıcam bende komilii :)))

arkadaslar bı ay oncesınde goz doktorunun bana goz kurulugu ıcın onerdıgı bebek sampuanı cıldımn yumusacık ve de parlak olmasını sagladı :) her gun onunlka gozlerımı yıkarken yuzumu de yıkıyodum dogal olarak ve de bı ay oldu kullanalı gozle gorulur bı degısıklık var :)))))) ustelık mesela makyaj yaptıgım zaman o makyajı cıkarmak cok kolay oluyo :)) sampuanın markasını solememde sakınca vardır belkı dıye sımdılık solemıyorum kızlar ...

merve marım görürsün mesajımı bazı yerlerde yüzde tüylenme yağtığı yazılmış sen yaşadın mı böyl bir sorun yada yaşayan oldu mu arkkaaşlar? benim zaten tüy sorunum var. kullanmak istiyorum çok pratik ama kararsız kaldım

merve marım görürsün mesajımı bazı yerlerde yüzde tüylenme yağtığı yazılmış sen yaşadın mı böyl bir sorun yada yaşayan oldu mu arkkaaşlar? benim zaten tüy sorunum var. kullanmak istiyorum çok pratik ama kararsız kaldım

cnm bende hıc bı degısıklık yok halen kullnıyorum
bebe sampuanı ph dengelı tuy cıkartcanıda dusunmuyorum zaten cnm

Back
X