parlak bacaklar

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
selam kızlar bacaklarımıza ne surebiliriz parlatmak için bebe yağı emiilince geciyor başka ne olabilir bilen varmı ki acaba

parlaması için önce ölü deriden arınması gerekiyor evde olan malzemelerle kolayca zeytinyagı ve kesme şekerle bacaklarına peeling yapabilirsin veya kese yapabilirsin üzerinide johnson bebe yagı sür emilince geçmiyor ben kese yapıp onu sürüyorum

kızlar cevaplar için sağolun bebe yağı benim cildim kuru diye sanırım emiyor hemen bugun sephorada bi krem tavsiye ettiler ona bakıcam memnun kalırsam yazarım

yazın kullandığım güneş yağını kullanıyorum mükemmel oluyor özellikle davetlerde şık bir elbise giymişsem

nivea nin simli vucut losyonu var oda cok guzel ozellikle hafif bronz tenlerde harika bi gorunum oluyor :)

vücut peelingleri bacaklari fistik gibi yapiyoo kullanmalisin :)

paylaşımın için tşk..

Zeytinyağı, şeker, tuz, kahve karıştır, haftada 1 tüm vücuduna peeling yap. Sonra ince keseyle normal banyonu yap, üstüne bebeyağı sür. Nefis oluyor.

Bir vücut fırçası edin, özellikle bacaklarını sertçe, diğer bölgeler yumuşakça her akşam ya da sabah fırçala. Batıkları engeller, ölü derileri atar..

Acaip kuru benim de vücudum, sabah akşam kremlenirim ben... Özel günler için de güneş yağı sürerim, süper durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…