tabi ki camlı daha güzel o konuda hiç tereddüt bile etme...renk konusunda da parkenin bi koyu tonunu düşünebilirsin...ben öyle tercih ettim...beyaz da hoş duruyor ama zamanla sararma ihtimalini düşünerek ben olsam beyaz yaptırmazdım...ayrıca sararan kapılar boyanınca ilk güzelliğini yakalayamıyor malesef...
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.. kapılarda koyu olursa yerlerde koyu olduğu için boğmaz mı acaba.. kırık beyaz yada krem düşünüyordum bide bi yakınım camlı kapıların artık demode olduğunu söyledi kafam çok karışık bilmiyorum :26:
krem kapı çok hoş duruyor cnm bide krem tonunda desensiz halı attınmı yerlere koyu renk parkede muhteşem duruyor eğer kapılar camlı olursa evin karanlık düşmez ama camsız kapınında havası bi başka oluyo
camsız kapı kesinlikle tercih etmezdim tamamen kendi zevkim...yine de açık tonlarda kapı kullanmayı düşünüyorsan camsız olabilir belki ama koyu tonlarda kullanacksan camsız evi boğar...mesaj sayım dolmadığı için resim ekleyemiyormuşum...ekleyebilsem evimin resmini koyacaktım örnek olsun diye ama olmadı...