• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parke - kapı rengi uyumu nasıl olmalı?

yorgun savaxsxçxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
7.543
24
158
İstanbul
tadilata giriştik ettik renk konusu kafamızı fena kurcalıyor. laminat parkeler kayın ya da ona benzer orta tonlarda olacak. ne renk kapı gider sizce?

kendi kapı-parke renklerinizi yazarsanız bir fikir havuzu oluşmuş olur sanırım, tabii ki memnun olup olmadığınızı da belirtirseniz sevinirim:)

benim evklerden birinde yerler beyaz kapilarda krem gibiydi . yerler sanirim akcaagacti adini bilmiyroum tam
ama kapilar ondan koyuydu, diger ev yerler koyu renkte. wenge degil ama koyu bir ton ve kapilarda ona yakin bir tondu. sanirim yakin tonlarda yapmak iyi oluyor renk isimlerini cok bilmiyorum ama br iki ton koyusu olursa guzel
durur diye dusunuyrum

benim evklerden birinde yerler beyaz kapilarda krem gibiydi . yerler sanirim akcaagacti adini bilmiyroum tam
ama kapilar ondan koyuydu, diger ev yerler koyu renkte. wenge degil ama koyu bir ton ve kapilarda ona yakin bir tondu. sanirim yakin tonlarda yapmak iyi oluyor renk isimlerini cok bilmiyorum ama br iki ton koyusu olursa guzel
durur diye dusunuyrum

o zaman parkeler orta renklerden olacağına göre, beyaz- kirli beyaz gitmez değil mi?

kayın rengi ya da benzeri parkesi olup kapıları kahve tonu olanlar, renk yazarsa çok mutlu olacağım:61:

bnm kapım $image-gpzlc5xih7jd0v3bspyt4gyd20hhogay7l1ccimu4ef9sus734[1].webp parkem $AcikZebrano[2].webp

vario parkeyi de vayağı düşünmeye başladık, açık zebrano burada çok hoş durmuş, sitesinden çok açık gelmişti bize. akçaaüaç gibi açık olmuyor di mi? gerçi ilk baktığımızda da çok siyahlı gelmişti, gidip görmek lazım sanırım. kayın rengini de beğendik aslından ama tonu yakınsa böyle çizgili gibi çok hoşmuş. teşekkürler.

kapı rengi bej mi, çok açık kahve mi anlayamadım pc den. of ekranı nereye yamultsam farklı renk oluyor:84:

vario parke için m2 si 18,5 fiyat verdiler. siz kaça yaptırmıştınız, hatırlıyor musunuz?

cnm kapılarım krem rengi parkeler akçaağaçtan daha koyu ama çok güzel oldu :69: orta bi renk yani işcilik dahil 18.50 sa normal biz parkenin altına 5mm şilte koydurduk dye işcilikle beraber 20 tlden yaptılar onlar 2-3 mm koyuyolardı sanırım

cnm kapılarım krem rengi parkeler akçaağaçtan daha koyu ama çok güzel oldu :69: orta bi renk yani işcilik dahil 18.50 sa normal biz parkenin altına 5mm şilte koydurduk dye işcilikle beraber 20 tlden yaptılar onlar 2-3 mm koyuyolardı sanırım

az daha bu detayı unutacaktık, tadilattan önce aklımızda olmasına rağmen. çok teşekkürler hatırlatıığın için. kesinlikle şu açık zebranoyu görmem lazım büyük parçada valla, kayın ve açık zebrano listede:)))

biz orta kahve armut ya da biraz koyusu vb yemek odası düşünüyoruz ama açık zebrano da uyar sanırım.

silte nedir? yalitim icin mi? bende nasip olursa ilerde koridorlarmi parke yaptiricam.
o gore yaptirayim.

konuyla biraz alakasiz ama benim odalar eski tip parke renk degisimi yapilabiliyormi cila atilirken bilginiz var mi??

silte nedir? yalitim icin mi? bende nasip olursa ilerde koridorlarmi parke yaptiricam.
o gore yaptirayim.

konuyla biraz alakasiz ama benim odalar eski tip parke renk degisimi yapilabiliyormi cila atilirken bilginiz var mi??

parkeyi döşemeden altına seriliyor. ısı-ses yalıtımı için sanırım.

bir de tadilat için çok arama yaptım internette. birkaç yerde önce üst yüzeyin zımparalandığını ham tahta görünümüne geldiğini sonra da üzerine cilasının çekildiği yazıyordu. istenen tonda diye okumuştum ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

merhaba ev dekore edeceğim evi yeni aldık ama içini tamamen değiştirmek zorundayız çok eski, ben beyaz parke, beyaz renk duvarlar ve beyaz renk kapı düşünüyorum sizce nasıl olur?

merhaba ev dekore edeceğim evi yeni aldık ama içini tamamen değiştirmek zorundayız çok eski, ben beyaz parke, beyaz renk duvarlar ve beyaz renk kapı düşünüyorum sizce nasıl olur?

mobilyaları da beyaz al tam olsun:ssz:
çok ruh gibi olur.
parkeni ve kapılarını açık ağaç rengi seç duvarı istediğin gibi yap bence.

benim kapım krem parkelerim ceviz uyumsuz gelmiyor gözüme pencerelerim de gene koyu olan pimapenlerden.
olay evin büyük mü küçük mü olduğuyla ilgili eğer ki koridorunuz büyükse koyu kaı seçin ama küçükse açık renk kapı seçin çünkü dar koridorlarda sanki heryer kapıymış gibi duruyor koyu kapı yapıldığında

mobilyaları da beyaz al tam olsun:ssz:
çok ruh gibi olur.
parkeni ve kapılarını açık ağaç rengi seç duvarı istediğin gibi yap bence.

benim kapım krem parkelerim ceviz uyumsuz gelmiyor gözüme pencerelerim de gene koyu olan pimapenlerden.
olay evin büyük mü küçük mü olduğuyla ilgili eğer ki koridorunuz büyükse koyu kaı seçin ama küçükse açık renk kapı seçin çünkü dar koridorlarda sanki heryer kapıymış gibi duruyor koyu kapı yapıldığında
[/QU
evim 80 metre kare o yüzden açık renk yaparsam ferah görünür diye düşünüyorum

Back
X