- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
benim evklerden birinde yerler beyaz kapilarda krem gibiydi . yerler sanirim akcaagacti adini bilmiyroum tam
ama kapilar ondan koyuydu, diger ev yerler koyu renkte. wenge degil ama koyu bir ton ve kapilarda ona yakin bir tondu. sanirim yakin tonlarda yapmak iyi oluyor renk isimlerini cok bilmiyorum ama br iki ton koyusu olursa guzel
durur diye dusunuyrum
bnm kapım Eki Görüntüle 221607 parkem Eki Görüntüle 221609
cnm kapılarım krem rengi parkeler akçaağaçtan daha koyu ama çok güzel olduorta bi renk yani işcilik dahil 18.50 sa normal biz parkenin altına 5mm şilte koydurduk dye işcilikle beraber 20 tlden yaptılar onlar 2-3 mm koyuyolardı sanırım
cnm kapılarım krem rengi parkeler akçaağaçtan daha koyu ama çok güzel olduorta bi renk yani işcilik dahil 18.50 sa normal biz parkenin altına 5mm şilte koydurduk dye işcilikle beraber 20 tlden yaptılar onlar 2-3 mm koyuyolardı sanırım
silte nedir? yalitim icin mi? bende nasip olursa ilerde koridorlarmi parke yaptiricam.
o gore yaptirayim.
konuyla biraz alakasiz ama benim odalar eski tip parke renk degisimi yapilabiliyormi cila atilirken bilginiz var mi??
bizim evde parke de kapılar da sütlü kahve ve çok uyumlu duruyor
merhaba ev dekore edeceğim evi yeni aldık ama içini tamamen değiştirmek zorundayız çok eski, ben beyaz parke, beyaz renk duvarlar ve beyaz renk kapı düşünüyorum sizce nasıl olur?
mobilyaları da beyaz al tam olsun
çok ruh gibi olur.
parkeni ve kapılarını açık ağaç rengi seç duvarı istediğin gibi yap bence.
benim kapım krem parkelerim ceviz uyumsuz gelmiyor gözüme pencerelerim de gene koyu olan pimapenlerden.
olay evin büyük mü küçük mü olduğuyla ilgili eğer ki koridorunuz büyükse koyu kaı seçin ama küçükse açık renk kapı seçin çünkü dar koridorlarda sanki heryer kapıymış gibi duruyor koyu kapı yapıldığında[/QU
evim 80 metre kare o yüzden açık renk yaparsam ferah görünür diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?