• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park Yatak

cofenbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
5
0
36
Manisa
Arkadaşlar park yatağı alacağım... Genelde herkes KRAFT yada CHİCCO yu öneriyorlar... Ama kraft modellerinde güneşlik(baş kısmı kapalı) model göremedim...

Sorum şu: acaba park yatagın baş ksımı yarıya kadar kapalı olandan mı almalı açık olandan mı? Açık olanda çoçuğun gözünü ışık alır rahatsız olur diye düşünüyorum.

Baş kısmı kapalı modellerde SUNYY BAYB yada BABYLİFE nasıl markalar ?

şimdiden teşekkürler....

benimde 3 aylık bebeğim var.. bende park yatak almayı düşünmüştüm ..6 aylık olana kadar kullanabileceği süslü bir ahşap beşik aldım ..park yatağıda çok araştırmıştım ..en çok beğendiğim Graco Contour Electra Shadow olmuştu hem kullanış hemde sağlamlık açısından ..

benimde 3 aylık bebeğim var.. bende park yatak almayı düşünmüştüm ..6 aylık olana kadar kullanabileceği süslü bir ahşap beşik aldım ..park yatağıda çok araştırmıştım ..en çok beğendiğim Graco Contour Electra Shadow olmuştu hem kullanış hemde sağlamlık açısından

Bu markayı ilk dafa duydum bakayım bir canım... Yaa bulunduğum yerde çok az marka var... 7 8 tane bebek mazası var ama hepsi bir ağız yapmış gibi sunyy baby ve babylife satıyorlar.... Nettende görmeden almak korkutuyor... kısmet bakalım.. :)

Bu markayı ilk dafa duydum bakayım bir canım... Yaa bulunduğum yerde çok az marka var... 7 8 tane bebek mazası var ama hepsi bir ağız yapmış gibi sunyy baby ve babylife satıyorlar.... Nettende görmeden almak korkutuyor... kısmet bakalım.. :)

kraftın samba ve salsa modellerinide beğeniyor anneler.. sunyybaby ve babylife hiç bilmiyorum o konuda bir bilgim yok..

kraftın samba ve salsa modellerinide beğeniyor anneler.. sunyybaby ve babylife hiç bilmiyorum o konuda bir bilgim yok..

kraftın rumba ve calipso modellerini ben beğeniyorum ama kafama takılan şek baş kısmı açık cocuk ışıktan rahatsız olur mu? Kraftın tüm modelllerinde baş kısmı açık yada cibindirik yok....

ben de bebişime park yatak almayı düşünüyorum.. sunny baby dream modeli cok hosuma sanırım ben onu alıcam :46:

Arkadaşlar park yatağı alacağım... Genelde herkes KRAFT yada CHİCCO yu öneriyorlar... Ama kraft modellerinde güneşlik(baş kısmı kapalı) model göremedim...

Sorum şu: acaba park yatagın baş ksımı yarıya kadar kapalı olandan mı almalı açık olandan mı? Açık olanda çoçuğun gözünü ışık alır rahatsız olur diye düşünüyorum.

Baş kısmı kapalı modellerde SUNYY BAYB yada BABYLİFE nasıl markalar ?

şimdiden teşekkürler....

bu arada ben de bu konuda çok düşündüm ama sonradan baş kısmı kapalı olması daha mantıklı geldi gün içinde uyuyunca bebişlerimiz rahat eder ışıktan rahatsız olmazlar.. bence bi sunny baby dream modelini araştır :)

Biz kızımıza kraftın disney minnie serisi park yatağını aldık. Bahsettiğin başlık evet yok. Ama bence çokta lazım olan bişey değil. Çocuğun gözünü ışık alır derken gün ışığı alması iyi birşey zaten. Gece zaten karanlıkta uyuyacak gündüzde gün ışığını almasında yarar vardır. Bebek arabası olsa dediğin doğru güneşlik şart çünkü dışarıda gözleri direk güneş ışığına maruz kalmaması açısından.
İç yatak olarak Yataşın kraft part yataklar için özel ürettiği visko yataklar varmış. Bizim bayi onu önerdi bize. ama henüz iç yatağını almadık... :34:

Back