teşekkür ederim inşallah.sizinde sağlıkla gelsin yavrunuz.bu arada joie nin kumaşları çok kaliteli duruyor ama bu sizin aldığınız model sanırım sallanmıyorjoie nin
Henüz kullanmaya başlamadık ama uzun süre araştırdıktan sonra biz joie nin illision modelini tercih ettik fikir olması adına paylaşmak istedim, sağlıkla gelsin bebişiniz
Biz hem joie park yatak hem de ahsap besik almistik. Oglum 22 aydir joie park yataginda yatiyor. Ust kademede yatarken de alt kdemede yatarken de hep cok rahat etti. Donencesi oyle donen bir sey degil ama hic kullanmadik. Ahsap besik süs gibi odasinda kaldi :) kumasi dediginiz gibi cok kaliteli, naylon degil. Sallanma ozelligine gelirsek; evet sallanmiyor ama biz hic sallamadik nacizane tavsiyem siz de sallamadan uyumaya alistirirsaniz coook rahat edersiniz :) yenidoganken tamam ama belli bir zaman sonra hala sallanarak uyuyan bebek kendi kendine uyuyamaz hep sallanmaya ihtiyac duyarteşekkür ederim inşallah.sizinde sağlıkla gelsin yavrunuz.bu arada joie nin kumaşları çok kaliteli duruyor ama bu sizin aldığınız model sanırım sallanmıyor
Biz hem joie park yatak hem de ahsap besik almistik. Oglum 22 aydir joie park yataginda yatiyor. Ust kademede yatarken de alt kdemede yatarken de hep cok rahat etti. Donencesi oyle donen bir sey degil ama hic kullanmadik. Ahsap besik süs gibi odasinda kaldi :) kumasi dediginiz gibi cok kaliteli, naylon degil. Sallanma ozelligine gelirsek; evet sallanmiyor ama biz hic sallamadik nacizane tavsiyem siz de sallamadan uyumaya alistirirsaniz coook rahat edersiniz :) yenidoganken tamam ama belli bir zaman sonra hala sallanarak uyuyan bebek kendi kendine uyuyamaz hep sallanmaya ihtiyac duyar
İlk zamanlar gaz sancisi, dunyaya alisma sıkıntısı ile elbette sallanmak isteyecek. Ben de ev tipi sallanan anakucaginin cok ekmegini yedim yalan degil Oglum alerjisi sebebiyle cok karin agrisi ceken bir bebekti bir kac gece salincaginda uyutmuslugum vardir. Allahtan otomatikti de basinda durup sallamak zorunda kalmamistim. Zaten bir sikinti olmadigi surece bebekler 2 aydan sonra sizin de yonlendirmenizle deliksiz gece uykusuna gecmeye baslarlaraslında bakarsanız ben de sallama taraftarı değilim.ama ağlayan uyumayan bi bebek olursa uyuması yada rahatı için her şeyi yapabileceğimi biliyorum :) o yüzden özellikle sallanabilir özellikte bir şey olmasını istedim.gerçi ev tipi ana kucağı aldık.sallama kısmını o halledebilir mi diye düşünüyorum şu an..
İlk zamanlar gaz sancisi, dunyaya alisma sıkıntısı ile elbette sallanmak isteyecek. Ben de ev tipi sallanan anakucaginin cok ekmegini yedim yalan degil Oglum alerjisi sebebiyle cok karin agrisi ceken bir bebekti bir kac gece salincaginda uyutmuslugum vardir. Allahtan otomatikti de basinda durup sallamak zorunda kalmamistim. Zaten bir sikinti olmadigi surece bebekler 2 aydan sonra sizin de yonlendirmenizle deliksiz gece uykusuna gecmeye baslarlar
Keten degil ama naylon da degil saniyorum. Elledigimde cok tok ve hafif kaygan bir kumas turu.şimdi eşimle konuşuyoruz da,uyutmak için her şeyi yapabileceksen bence özellikle salanamayan bir yatak al ki ona ikinizde alışmayın dedi.farklı bir bakış açısı ve mantıklıda geldi.sizin aldığınızın üzerinde duruyorum.epey kaliteli duruyor.şunu sormak istiyorum,kumaşı nasıl bir şey ? bana keten kumaş gibi geldi.alt kısımları da naylon gibi.öyle mi acaba yoksa ben mi anlayamadım
Keten degil ama naylon da degil saniyorum. Elledigimde cok tok ve hafif kaygan bir kumas turu.
Soyle yapalim; oglumu su an yatirdim ama yarin sabah kalkar kalkmaz, yatagin bi kosesinde etiket vardir onun uzerinde yazar hangi malzemeden oldugu, ona bir bakip yazayim ki net bilgi olsun :)
Park yatak aldık ama bir kez bile yatmadı.
Kumaş kalitesini bende çok beğendim gerçekten , sallanma kısmına gelince evet sallanan bir model değil şahsen ben alıştırmak istemediğimden bu şekilde tercih ettim , sonrasında vazgeçirmek ayrı bir sıkıntı gibiteşekkür ederim inşallah.sizinde sağlıkla gelsin yavrunuz.bu arada joie nin kumaşları çok kaliteli duruyor ama bu sizin aldığınız model sanırım sallanmıyor
bizde joie excursion change rock modelini aldk henüz kullanmadık sallama taraftarı olmadığımdan sallanma özelliği aramadm ztn park yataklar ahşap beşikler gibi güzelce sallanmıo bi araştır istersen keten gibi anetialerjik bi kumaşı var eski üretim çizgili naylonsu bi kumaştı yeni üretim keten gibi olan kumaştanşimdi eşimle konuşuyoruz da,uyutmak için her şeyi yapabileceksen bence özellikle salanamayan bir yatak al ki ona ikinizde alışmayın dedi.farklı bir bakış açısı ve mantıklıda geldi.sizin aldığınızın üzerinde duruyorum.epey kaliteli duruyor.şunu sormak istiyorum,kumaşı nasıl bir şey ? bana keten kumaş gibi geldi.alt kısımları da naylon gibi.öyle mi acaba yoksa ben mi anlayamadım