Doğuma Hazırlık park yatak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HANN88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
17
1
Merhaba arkadaşlar,
doğru yere mi konu açtım bilmiyorum.27 haftalık hamileyim ufak ufak ihtiyaçlarımızı gideriyoruz artık .internette olsun,mağazalarda olsun park yatakları çok araştırdım fakat beni tatmin eden pek bir yatak önerisine rastlamadım.hele ki mağazalara iki model koymuşlar.haşim işcan geçidine de baktık,orda bile doğru düzgün bir şey yok.aşağıdaki özelliklerin en azından 4-5 tanesini içinde barındıran ve kullanıp memnun kalmış olduğunuz park yatak önerilerinize ihtiyacım var.şimdilik oda yapmayacağız dolayısıyla yatak meselesi bizim için önemli.aşağıda ki özellikler internet aaştırmalarım doğrultusunda park yatak alırken dikkat edilmesi gereken hususlarmış.benim için en önemli olanı sallanabilir özellikte olması ve tekerleklerinin olması.özellikle kumaşının naylon olmaması önemli.
-tekerlekli olmalı
-iki katlı olmalı
-sallanabiliyor olmalı
-alt açma ve dönencesi olmalı
-yatağın alt tarafı kilit mekanizmalı olmalı.
-katlanabiliyor olmalı
-kolay açılıp kapanabilmeli
-birleşme noktaları tam sıkışıyor olmalı.
-anti alerjik kumaş olmalı
-sökülüp yıkanabilir kumaş olmalı
-kumaşı naylon gibi olanlarından değil de,kumaş olanlarından olmalı
-yatağın bir tarafıdan açılabilen fermuarlı göz olmalı
-yatağın kenarlarında ıslak mendil vs..gibi şeylerin konabileceği cepler olmalı

Canım bu özelliklerin hepsi var mıdır bilmem ama ben gecen sene çok araştırdım , kraftın bir modelini aldım, aldığım renginde de diğer renklere göre indirim vardı , sana özelden atayım , ben çok memnunum

Canım bizde hem büyüyen yatak, hemde park yatak var.
Park yatağı odadan odaya taşıyabiliyorsun, katlayıp bi yere götürebiliyorsun, hafif, pratik.
Ama oğlum mobilyalı beşiğinde daha rahat ediyor. Park yatağı oyuncak sepeti niyetine kullanıyoruz. Yada hasta olduğunda odamıza alıp yanımızda yatırıyoruz.
Biz uygun fiyatlı basit birşey almıştık.

Henüz kullanmaya başlamadık ama uzun süre araştırdıktan sonra biz joie nin illision modelini tercih ettik fikir olması adına paylaşmak istedim, sağlıkla gelsin bebişiniz

Henüz kullanmaya başlamadık ama uzun süre araştırdıktan sonra biz joie nin illision modelini tercih ettik fikir olması adına paylaşmak istedim, sağlıkla gelsin bebişiniz

teşekkür ederim inşallah.sizinde sağlıkla gelsin yavrunuz.bu arada joie nin kumaşları çok kaliteli duruyor ama bu sizin aldığınız model sanırım sallanmıyor

teşekkür ederim inşallah.sizinde sağlıkla gelsin yavrunuz.bu arada joie nin kumaşları çok kaliteli duruyor ama bu sizin aldığınız model sanırım sallanmıyor
Biz hem joie park yatak hem de ahsap besik almistik. Oglum 22 aydir joie park yataginda yatiyor. Ust kademede yatarken de alt kdemede yatarken de hep cok rahat etti. Donencesi oyle donen bir sey degil ama hic kullanmadik. Ahsap besik süs gibi odasinda kaldi :) kumasi dediginiz gibi cok kaliteli, naylon degil. Sallanma ozelligine gelirsek; evet sallanmiyor ama biz hic sallamadik nacizane tavsiyem siz de sallamadan uyumaya alistirirsaniz coook rahat edersiniz :) yenidoganken tamam ama belli bir zaman sonra hala sallanarak uyuyan bebek kendi kendine uyuyamaz hep sallanmaya ihtiyac duyar

aslında bakarsanız ben de sallama taraftarı değilim.ama ağlayan uyumayan bi bebek olursa uyuması yada rahatı için her şeyi yapabileceğimi biliyorum :) o yüzden özellikle sallanabilir özellikte bir şey olmasını istedim.gerçi ev tipi ana kucağı aldık.sallama kısmını o halledebilir mi diye düşünüyorum şu an..

İlk zamanlar gaz sancisi, dunyaya alisma sıkıntısı ile elbette sallanmak isteyecek. Ben de ev tipi sallanan anakucaginin cok ekmegini yedim yalan degil Oglum alerjisi sebebiyle cok karin agrisi ceken bir bebekti bir kac gece salincaginda uyutmuslugum vardir. Allahtan otomatikti de basinda durup sallamak zorunda kalmamistim. Zaten bir sikinti olmadigi surece bebekler 2 aydan sonra sizin de yonlendirmenizle deliksiz gece uykusuna gecmeye baslarlar

şimdi eşimle konuşuyoruz da,uyutmak için her şeyi yapabileceksen bence özellikle salanamayan bir yatak al ki ona ikinizde alışmayın dedi.farklı bir bakış açısı ve mantıklıda geldi.sizin aldığınızın üzerinde duruyorum.epey kaliteli duruyor.şunu sormak istiyorum,kumaşı nasıl bir şey ? bana keten kumaş gibi geldi.alt kısımları da naylon gibi.öyle mi acaba yoksa ben mi anlayamadım

Keten degil ama naylon da degil saniyorum. Elledigimde cok tok ve hafif kaygan bir kumas turu.

Soyle yapalim; oglumu su an yatirdim ama yarin sabah kalkar kalkmaz, yatagin bi kosesinde etiket vardir onun uzerinde yazar hangi malzemeden oldugu, ona bir bakip yazayim ki net bilgi olsun :)

süper olur :)

Kumaş kalitesini bende çok beğendim gerçekten , sallanma kısmına gelince evet sallanan bir model değil şahsen ben alıştırmak istemediğimden bu şekilde tercih ettim , sonrasında vazgeçirmek ayrı bir sıkıntı gibi

Bende arastirmalarim sonucunda prego yummy park yatak aldim umarim bebislerimiz rahat guzel saglikli uyku cekerler

bizde joie excursion change rock modelini aldk henüz kullanmadık sallama taraftarı olmadığımdan sallanma özelliği aramadm ztn park yataklar ahşap beşikler gibi güzelce sallanmıo bi araştır istersen keten gibi anetialerjik bi kumaşı var eski üretim çizgili naylonsu bi kumaştı yeni üretim keten gibi olan kumaştan

https://goo.gl/images/XxSLZU

Geç mi oldu aldınız mı bilmiyorum ama.
Biz prego marka aldık.
Aaydığınız özelliklerden sadece yan tarafında fermuar yok.
Diğer özelliklerin hepsi var.30 haftalığım henüz. Bende oda yapmıyorum.ideali park yatak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…