Merhaba arkadaşlar,
doğru yere mi konu açtım bilmiyorum.27 haftalık hamileyim ufak ufak ihtiyaçlarımızı gideriyoruz artık .internette olsun,mağazalarda olsun park yatakları çok araştırdım fakat beni tatmin eden pek bir yatak önerisine rastlamadım.hele ki mağazalara iki model koymuşlar.haşim işcan geçidine de baktık,orda bile doğru düzgün bir şey yok.aşağıdaki özelliklerin en azından 4-5 tanesini içinde barındıran ve kullanıp memnun kalmış olduğunuz park yatak önerilerinize ihtiyacım var.şimdilik oda yapmayacağız dolayısıyla yatak meselesi bizim için önemli.aşağıda ki özellikler internet aaştırmalarım doğrultusunda park yatak alırken dikkat edilmesi gereken hususlarmış.benim için en önemli olanı sallanabilir özellikte olması ve tekerleklerinin olması.özellikle kumaşının naylon olmaması önemli.
-tekerlekli olmalı
-iki katlı olmalı
-sallanabiliyor olmalı
-alt açma ve dönencesi olmalı
-yatağın alt tarafı kilit mekanizmalı olmalı.
-katlanabiliyor olmalı
-kolay açılıp kapanabilmeli
-birleşme noktaları tam sıkışıyor olmalı.
-anti alerjik kumaş olmalı
-sökülüp yıkanabilir kumaş olmalı
-kumaşı naylon gibi olanlarından değil de,kumaş olanlarından olmalı
-yatağın bir tarafıdan açılabilen fermuarlı göz olmalı
-yatağın kenarlarında ıslak mendil vs..gibi şeylerin konabileceği cepler olmalı
doğru yere mi konu açtım bilmiyorum.27 haftalık hamileyim ufak ufak ihtiyaçlarımızı gideriyoruz artık .internette olsun,mağazalarda olsun park yatakları çok araştırdım fakat beni tatmin eden pek bir yatak önerisine rastlamadım.hele ki mağazalara iki model koymuşlar.haşim işcan geçidine de baktık,orda bile doğru düzgün bir şey yok.aşağıdaki özelliklerin en azından 4-5 tanesini içinde barındıran ve kullanıp memnun kalmış olduğunuz park yatak önerilerinize ihtiyacım var.şimdilik oda yapmayacağız dolayısıyla yatak meselesi bizim için önemli.aşağıda ki özellikler internet aaştırmalarım doğrultusunda park yatak alırken dikkat edilmesi gereken hususlarmış.benim için en önemli olanı sallanabilir özellikte olması ve tekerleklerinin olması.özellikle kumaşının naylon olmaması önemli.
-tekerlekli olmalı
-iki katlı olmalı
-sallanabiliyor olmalı
-alt açma ve dönencesi olmalı
-yatağın alt tarafı kilit mekanizmalı olmalı.
-katlanabiliyor olmalı
-kolay açılıp kapanabilmeli
-birleşme noktaları tam sıkışıyor olmalı.
-anti alerjik kumaş olmalı
-sökülüp yıkanabilir kumaş olmalı
-kumaşı naylon gibi olanlarından değil de,kumaş olanlarından olmalı
-yatağın bir tarafıdan açılabilen fermuarlı göz olmalı
-yatağın kenarlarında ıslak mendil vs..gibi şeylerin konabileceği cepler olmalı