S senanisa Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2013 69 1 0 34 İstanbul 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi senanisa #1 merhaba arkadaşlar park yatak için yatak arıyorum ölçülerim 65*95 bebeğim 14 aylık onun gelişimin euygun bişey istiyorum önerilerinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar park yatak için yatak arıyorum ölçülerim 65*95 bebeğim 14 aylık onun gelişimin euygun bişey istiyorum önerilerinizi bekliyorum
iriss Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek !!! Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 5.866 27 163 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi senanisa #2 senanisa .!.: merhaba arkadaşlar park yatak için yatak arıyorum ölçülerim 65*95 bebeğim 14 aylık onun gelişimin euygun bişey istiyorum önerilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... o ölçüde ben de çok aramıştım ,ebebekte bulmuştum babyjem marka, 55 ya da 60 tl idi yanlış hatırlamıyosam.... parkyatağın iç ölçüsünü alıyosun değil mi , dış ölçü yanıltıyor...
senanisa .!.: merhaba arkadaşlar park yatak için yatak arıyorum ölçülerim 65*95 bebeğim 14 aylık onun gelişimin euygun bişey istiyorum önerilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... o ölçüde ben de çok aramıştım ,ebebekte bulmuştum babyjem marka, 55 ya da 60 tl idi yanlış hatırlamıyosam.... parkyatağın iç ölçüsünü alıyosun değil mi , dış ölçü yanıltıyor...