• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları park yatak süngerini yıkayan var mı

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar süngerimiz kusmuk, çiş ,şurup vb. lekelerle doldu.süngeri makineye atabilirmiyim 8 kg lik makinem var. yapısı şekli bozulur mu? yada başka türlü nasıl yıkarım?

cnm yıkama işi yapan temizlik firmalarına ver istersen yorgan battaniye vb şeyleri yıkayan halı yıkama firması olabilir mesela
şöyle yardımcı olabilirim sana park yatak süngerinin ne duruma geleceğini bilemem ama benim yastıklarım istikbalin viscolex yastıklarından yazın balkonda havalandırırken yukardan su dökmüşler diye içim rahat etmedi ne olursa olsun diyerek makinaya attım ve süngeri biraz sertleşti belki yataktada aynı problem olabilir bilgin olsun ama rahatsız edici bir sertlik değil hala kullanıyorum yatıyorum ben yani o yastıkta

cnm yıkama işi yapan temizlik firmalarına ver istersen yorgan battaniye vb şeyleri yıkayan halı yıkama firması olabilir mesela
şöyle yardımcı olabilirim sana park yatak süngerinin ne duruma geleceğini bilemem ama benim yastıklarım istikbalin viscolex yastıklarından yazın balkonda havalandırırken yukardan su dökmüşler diye içim rahat etmedi ne olursa olsun diyerek makinaya attım ve süngeri biraz sertleşti belki yataktada aynı problem olabilir bilgin olsun ama rahatsız edici bir sertlik değil hala kullanıyorum yatıyorum ben yani o yastıkta

benimki viskolex değil ince süngerden yapılmış yatak. internetten almıştık. sertliğinden değil de şekli yamuk yumuk olur mu diye tereddütlüyüm.

Back