- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
-
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Merhaba, ben ahşap hamak kullandım gündüzleri uyuturken. Geceleri park yatak kullandım. Maccon markası. oğlum 10,5 aylık ve halen kullanıyorum hamağı gündüz :)MERHABALAR PARK YATAK OLARAK HANGİ MARKA VE MODELİ ÖNERİRSİNİZ? AHŞAP BEŞİK DÜŞÜNMÜYORUM. YENİDOĞAN BİR BEBEK İÇİN GEÇİCİ OLARAK PORTATİF BEŞİK Mİ ALSAM ?
Ahşap yatakta yeğenim bebekken kafasını çok çarpıyordu ondan dolayı vazgeçtim.Ben şahsen yatakla birlesebilen ahsap ama portatif.olanlardan dusunuyorum.Tecrube eden var mi?
Çok teşekkür ediyorum peki park yatak ilk kurulduğunda ağır bir kokusu oluyormuş. Öyle oldu mu ? Ne kadar sürede koku geçer kiMerhaba, ben ahşap hamak kullandım gündüzleri uyuturken. Geceleri park yatak kullandım. Maccon markası. oğlum 10,5 aylık ve halen kullanıyorum hamağı gündüz :)
Anne yanı çok iyi olur yenidoğan için başka türlü kalkması zor olur. Memede uyursa ya da ayakta sallanmak isterse park yatak kullanılmıyor eğil kalk çok zor. Önce anne yanı sonra montessoriye geçtim memnunumMERHABALAR PARK YATAK OLARAK HANGİ MARKA VE MODELİ ÖNERİRSİNİZ? AHŞAP BEŞİK DÜŞÜNMÜYORUM. YENİDOĞAN BİR BEBEK İÇİN GEÇİCİ OLARAK PORTATİF BEŞİK Mİ ALSAM ?
MERHABALAR PARK YATAK OLARAK HANGİ MARKA VE MODELİ ÖNERİRSİNİZ? AHŞAP BEŞİK DÜŞÜNMÜYORUM. YENİDOĞAN BİR BEBEK İÇİN GEÇİCİ OLARAK PORTATİF BEŞİK Mİ ALSAM ?
Bizim olmadı koku olayıÇok teşekkür ediyorum peki park yatak ilk kurulduğunda ağır bir kokusu oluyormuş. Öyle oldu mu ? Ne kadar sürede koku geçer ki
Kesin ben vermişimdir birine o da size vermiştirBen de Kraft calipso onermeye gelmistim, bu oneriyi de yine forumdan almistim. Gercekten cok kullanisli bir park yatak, bayildik
Evet evet sevgili Calci sen vermistin buyuk ihtimal, ne almaliyiz basligindaKesin ben vermişimdir birine o da size vermiştir
Bebek arabanız ney
Evet evet sevgili Calci sen vermistin buyuk ihtimal, ne almaliyiz basligindabebek arabasinda hic buraya bakmamistim, uppababy almistik ama simci maclarenlerde gozum siz ne kullaniyosunuz?