• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Park yatak lazım

Uraslaben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
292
4
16
34
İzmir
arkadaşlar elinde temiz park yatak olan var uygunsa almak istiyorum kendı büyüyen beşiği var ama daha kabullenmedi o yu<zden gecici süre kullanmak istiyorum,amac sadece yatsın.elinde olan varmı izmirden olursa eldende teslim alabilirim kargoya gerk kalmz

arkadaşlar elinde temiz park yatak olan var uygunsa almak istiyorum kendı büyüyen beşiği var ama daha kabullenmedi o yu<zden gecici süre kullanmak istiyorum,amac sadece yatsın.elinde olan varmı izmirden olursa eldende teslim alabilirim kargoya gerk kalmz

Mrb bende kız için prmbefuşya renklerde var yatagını da hediye edecem temiz ve sorunsuz... Çok az kullanıldı.. İzmir dikilidedir 100 liraya verecem mail adresinizi yazarsanız mail atarım fotosunu..

arkadaslar yokmu elinde olan ya:( bebegm erkek. 100lıra diyosunz ama o fıayata sıfır da var.biraz indırım yapın.ciddi alıcıyım izmirdenim

mrb bende var ama biz son haliyle yatağı alt basamakta olarak kullandık bebeğinz minikmi yoksa büyükmü

Back