Kızlar bizim oğlan annemlerde park yatakta yatıyor, bikaç gündür tutunup ayağa kalkıyo bide sarkmaya başladı önünde file varya dıştan onu ellicekmiş beyimiz korkuyoruz valla alt kata geçircez de oda yere çok yakın olmaz mı yorgan falanmı katlayıp koymak lazım sizler naptınız ??
filesinin içinde sert zemin oluyor filesini kaldırıp o zemini en alta koyup üzerine yatak koydum ama hiç memnun kalmadım. kızım sallanmayı çok seviyor öyle sallanmıyordu birde alıp koyarken çok zorlanıyordum. özellikle başka yerde uyuyup oraya yatırıncaya kadar uyanıyordu. tepemin tası attı gittim karyola aldım geçen hafta :))
evet canım bende indiricem alt kata.hiç denemedim ama ekstra yatağa gerek yok die düşünüyorum.önce bi denerim tabi.gitgide tehlikeler başlıyor bizim için.çok dikkat etmemiz lazım...
bnde de park yatak var düşecek diye ödüm patlıyor zemine kalın yorgan serip üzerine sert malzemesini koyup üzerine yatk koymayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi uyuduğnda nasıl yatıracağız karyola alan arkadaşım kaça aldın sorması ayıp olmazsa:kedi:
bizde park yatak kullanıyoruz benim kızım 6.5 aylık hala üst katta yatıyor
ama henüz kalkma ve sarkma eylemleri olmadı :))
alt kata geçirince bende nasıl olucak diye düşünüyorum
yatağı koyup üzerine yorgan koymayı düşündüm
ama içine nasıl yatırılır zorlanırmıyım bilemiyorum
satıcı bize alt kat içinde yataklar var demişti
onlar biraz daha yüksek oluyormuş sanırım
bizde park yatak kullanıyoruz bugünlerde eşimle konuşuyorduk alt katın zamanı geldimi diye çünkü bizim oğlanda yerleri inceleme merakı başladı sarkıyor yataktan kötü bir tecrübe yaşamadan indirelim en iyisi
özlemcim çok dikkat et allah korusun bir düşse baya yüksek oluyor çünkü üst kısım.hemen bir çaresine bak ama sevginin dediği alt kat için olan yataklar daha iyi olabilir.veya yatağın altını birkaç kat bişeylerle doldu r
Kenim kızımında park yatak. Ama yerden birkarış falan yüksek. Bir karışta yatağı var. Bi de altına yorgan serersem tamam diyorum. Sizinkiler daha da mı yakın yere.
bendede var bu yataktan ama hiç memnun değilim..çok kaba ve kullanışsız bence..çok yer kaplıyo. ve bebeğin ufak tefekte olsa eşyalarını koyacak hiç bi yeriyok..büyüdüğündede onun içinde oynayacağını hiç sanmıyorum hapis gibi..bende gidip doğru dürüst bi karyola almayı düşünüyorum..
park yatak kullanıyoruz bizde çok memnunuz geniş rahat. Alt kata geçmedik daha ama ben oğluma pamuk yatak yaptırdım yorgancıya. Yumuşak rahat yatıyor. Alt kata yatmaya başladığındada oraya yerleştiricez yine yumuşacık yatacak.
Annemlerdeydik akşam ayarladık altına kalın bir yorgan onun üzerine yatağını koyduk gayette iyi oldu boyu falan çok derin değil rahat yatırılıyor bebek zaten ayağa kalkınca da boyunda olduğu için sarkamaz:))
ya kızlar siz alt kata geçmemiş miydiniz daha ??
biz çok uzun zamandır alttayız
çınar çok hareketli olduğundan durmadan sağdan soldan elini kolunu uzatıyordu
3 ayı falan geçti yaz başından beri altta yatırıyoruz biz
park yatak için olan yataklardan kullanıyorduk önceden de şimdi de onlardan var içinde yaklaşık 5cm falan yüksekliğinde sadece
hatta şu an bile içinde yastık bırakmıyorum içinde
çünkü çınar yastığın üzerine çıkıp dışarıya uzanıyor şimdiden
bu konuda en usluları kardelen galiba hala üstte yatıyor :)
normalde kıpır kıpır olmasına rağmen yatakta sadece dönüyor
içini turluyor bide ayağını kenarlara koyuyor bende sorun yokken yatsın birazdaha diye indirmedim