Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinin cibinliği vardı.Aynı lastikli çarşaf gibiydi.üstüne geçiriyorsun.ama bana sevimsiz gelmişti.onun için kullanmadım.belki yeni modellerinki farklıdır.bencede hiç düşünme al.gayet güzel bu yataklar.şimdiden güle güle kullan..
öyle normal beşikler kadar sallanmıyo tabi biraz muşamba sesi gibi bir ses de çıkarıyor ama çok pratik birsey özellikle alt açma yeri ve altındaki bölmesi çok kullanışlı
bu aldığınız hangi model bende park yatak alacamda kraftın dtp504 modeline baktım ama üst katının içinde ince naylonumsu bişey var içine yatak almam gerekiyo galiba. yada sunny baby mi alsam sizce hangisi daha kaliteli karar veremiyorum
kızlar bendede kraft 504 var.içine uyku seti almak istemiyorum.nevresim takımı alsam yeterli olmazmı sizce.siz neler aldınız.birde nevresim takımını park yataklara uygun ebatta almak lazım dimi.
benim pierre cardin 2010 modelini almamda ki sebep hem kumaşının kaliteli oluşu hem de içinin 4 kademe olarak kullanılabilmesi ,alt açma ünitesini de sayarsak 5 kademede kullanılabiliyor.diğer modeller de bir üst kat bir de en alt kat var ayrıca alt açma ünitesi var.
sonuçta tercih sizin.
o titreşim nie war bende anlamadım cnm bende craft kullanıyorum dediğin gibi çok rahat![]()