• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi park yatak kullanan arkadaşlar yardım lütfen..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ezeldenberi

menekşe
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
72
0
96
İstanbul
mrb arkadaşlar ,bebeğim 7 aylık ve kendi yatağında sürekli ayağa kalkıyor.her uyandığında bakıyorum hemen kalkmış.yataktan aşağı düşme ihtimali yok yüksek ama yatağın içine yan yada geri geri düşüyor ,her tarafı minder ama yinede düşünce kafasını vuruyo ve ağlıyo biz de park yatak mı alsak acaba diyoruz ,
siz tavsiye edermisiniz,park yatakta eğilip aşağıya düşermi içi derinmi ?
kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Bizde de park yatak var uyku arasında ayaklarını pat pat vuruyor, park yatak sallandığından dolayı da uyanıyor. Birkaç defa yatırdık zaten şuanda bir yatak almış değiliz öyle bizim yanımızda yatıyor. Tekrar denemeyi düşünüyorum park yatağı yine aynı olursa bilmiyorum artık naparız. Ben sürekli de emziriyorum.

Benim oğlum park yatakta yatıyor. Oldukça derin, aşağıya düşme ihtimali yok bence. Benimki de ordan oraya atıyor kendini ama her tarafı kumaş olduğu için canı yanmıyor. Yalnız kucakta uyuduğunda içine yatırmak zor oluyor biraz. Derin olduğu için yani...

benim oğlum14,5 aylık park yatak kullnıyorum çok memnunum.sadece yatak alırken geniş olanını tercih etmek gerekiyo çünkü dar olalara uyurken eli kolu çok değiyo çocuğun yatağın kumaşı ses çıkarıyo buda uykusunu kaçırabiliyor. ama yinede büyüdükçe anlaşıyo mobilya yataklardan çok daha güvenli

bende çok memnunmum kızım 4 ayını doldurduktan sonra aldikm şimdi 21 aylık ve hala park yatagında yatıyor..kalıyor falan ama düşme ihtimeli sıfır..hakikaten çok kullaniişli..bneiyikide almişim diyorum..birde potatif oldugu için her yere taşınıyor benim annemler anadolu yakasında oturuyor katlayıp götğrüyouz..
şiddetle tavsiye ederim..

benim oğlum 7 aylık çok hareketli olduğu için yatağın içinde sürekli dönüyor park yatak derin olduğu için herhangi bir düşme tehlkesi yok ayaklarını sabitledik sadece hareket ettiğinde uyanmasın diye

kesinlikle park yatak.biz mobilya beşiğimizi aylardır kullanmıyoruz,çünkü çok hareketli olduğundan aşağı sarkıyor.oğlum şuan 17 aylık ve park yataktan uzun süre çıkabileceğini sanmıyorum.sesde yapmıyor bizimki,alırken kumaşını denersin.geniş olanlarından almalısın,çocuk rahat rahat döne döne uyusun..

bende kızıma önce park yatak almıştım ama sallarken cok fazla ses cıkarıyordu ve kızım o seste uyumadı hiç ayagımda sallayıp öyle koydum içine daha sonra mobilyalı beşiklerden aldık kızım cok hareketli cok dönüp oda carpıyor orasını burasını ve cok aglıyor ama yinede park yatakta uyumuyor annemde bıraktık park yatagı oraya gidince ayagımda sallayıp yatırmak zorunda kalıyorum sonra park yataga koyuyoruz. ama derin gercekten cok düşme ihtimali yok yani

ben hem mobilya hemde park beşik almıştım
oğlum 7,5 aylık daha mobilya beşikte hiç yatmadı ben hala park yatağın üstü kısmını kullanıorum aşağıya geçmedik henüz ne kumaşı ses yapıo nede salanırken ayakları ben çok memnumun tek problemi bebeği alta yatırdığın zaman alırken yada koyarken sorun yaşamak ama oda bebeğin düşmesi engelleio katlanıcaz artık başka yolu varmı

bebeğin kendini kaldırmaya başlayın ca yatağını aşağı indiriyorsun o zaman düşme tehlikesi olmuyor ama ben de çok derin olduğu için alıp koyarken belimi acıtıyorum o açıdan memnun değilim........

bende üst kısmını kaldırdım ama en alta yorgan falan destek yapıp biraz yükseltim yoksa çok yerden oluyo alması yatırması zor böyle çok iyi oldu

mrb arkadaşlar ,bebeğim 7 aylık ve kendi yatağında sürekli ayağa kalkıyor.her uyandığında bakıyorum hemen kalkmış.yataktan aşağı düşme ihtimali yok yüksek ama yatağın içine yan yada geri geri düşüyor ,her tarafı minder ama yinede düşünce kafasını vuruyo ve ağlıyo biz de park yatak mı alsak acaba diyoruz ,
siz tavsiye edermisiniz,park yatakta eğilip aşağıya düşermi içi derinmi ?
kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

slm,benim yerim dar old. için henz oğluma oda yapamdım yanımda park yatakta yatıyo 8 aylık oldu.
sennde dediğin gibi sıralamaya başladı bizde yatağı en alt kademeye getrdik sadece bakıyo sıralıyo sarkma ihtimali yok bence kullanışlı içinde oturup oyunda oynuyo gece de içim rahat ben uyanamasam bile bakıyorum bana bakıyo yataktan :))korkum yok düşsse de kenarlara vurur ki orda da öle tehlke arz edicek bi durum yok
ben tavsiye ederim :)

Back