How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

park yatak kullanan anneler..

1tanelerimozi

ömrümün manası..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
1.193
1
0
Bursa
herkese merhaba hanımlar.. tecrübeli annelerden yardım istiyorum.. doğacak bebeğim için oyun parkı aldık fakat içine kullanabileceğim bir uyku seti bulamıyorum dünden beri kafam karıştı.. oyun parkları için kullanılan uyku setlerinin ebatlarının ayrı olduğu söyleniyor. seçeneğim az olduğu için beğenemiyorum bende..
sizler neler yaptınız? uyku seti mi nevresim takımı mı? beğendiğim herhangi bir uyku setini alamıyor muyum şimdi ben?

ben park yatağa normal uyku seti almıştım ölçüsü uydu nevresim takımı ve yorganı annem yatağın ölçüsüne göre yaptırmıştı hala kullanıyoruz memnunuz

bende normal nevresim takımı aldım.tabiki bi 20 cm kadar normal beşiğe kucuk olabiliyo
ama pek sorun olup göze batmıyo :d
zatten benım darma duman oluyo

ben park yatağa normal uyku seti almıştım ölçüsü uydu nevresim takımı ve yorganı annem yatağın ölçüsüne göre yaptırmıştı hala kullanıyoruz memnunuz

bende normal nevresim takımı aldım.tabiki bi 20 cm kadar normal beşiğe kucuk olabiliyo
ama pek sorun olup göze batmıyo :d
zatten benım darma duman oluyo

yorumlarınız için teşekkür ederim bende en yakın zamanda uygun bi uyku seti almayı düşünüyorum sağolun..

Back