park yatak filesi arıyorumm.../bulunmuştur..

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
arkadaşlar ablam yeğenimin park yatağını getirdi ama ilk zamanlarda yatağı yüksekte tutmak için olan file aparatı kaybetmişler. internetten satın almak için aradım bulamadım. elinde olan veya satıldığı bir siteyi bilen varsa yardımcı olabilir miii...:49:

Nerden bulabilirimm fikri olan yok muu :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yani bilmiyorum ki, 1 tane örnek olsa ona göre fiyat vericem ama... Siz onu ayrı mı satın almıştınız?

Istersen bez açmak için fln olan filesi de var canm onuda kullanmadık

Bez açmak için olan aparatı var.. Sadece fileyi bulamadık. Biz büyüyebilen (karyolaya dönüşen) sallanan beşik almıştık bebişin odasına, bunu ilk zamanlar yatak odasında kullanırsın diye getirmiş ablam. o yüzden yeni bir park yatak almaya hiç gerek yok. File bulabilirsek file alalım diye düşündük. Uygun bir fiyat söylerseniz alalım, her ne kadar küçük bişey olsa da, kargo falan da ödeyeceğiz

Bez açmak için olan aparatı var.. Sadece fileyi bulamadık. Biz büyüyebilen (karyolaya dönüşen) sallanan beşik almıştık bebişin odasına, bunu ilk zamanlar yatak odasında kullanırsın diye getirmiş ablam. o yüzden yeni bir park yatak almaya hiç gerek yok. File bulabilirsek file alalım diye düşündük. Uygun bir fiyat söylerseniz alalım, her ne kadar küçük bişey olsa da, kargo falan da ödeyeceğiz

Tatlım kargo 6 tl tutuyor fileyi ise 35 e bırakıyım

Tatlım kargo 6 tl tutuyor fileyi ise 35 e bırakıyım

35 tl mi?? Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Park yatağın içine asılan file.. Sanırım 6 tane asma aparatı var, üstüne tahtası konulup yatak konuluyor. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak 35 tl çokk pahalı değil mi??

35 tl mi?? Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Park yatağın içine asılan file.. Sanırım 6 tane asma aparatı var, üstüne tahtası konulup yatak konuluyor. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak 35 tl çokk pahalı değil mi??

Evet canm ama ilerde ben park yatağı sattığımda filesini düşeceğim fiyattan eksik olacak sonuçta bu yüzden çok fazla bişey yapamam en fazla yapacağım 25 olur canm onunda aşağısına inemem

Evet canm ama ilerde ben park yatağı sattığımda filesini düşeceğim fiyattan eksik olacak sonuçta bu yüzden çok fazla bişey yapamam en fazla yapacağım 25 olur canm onunda aşağısına inemem

park yatağı sonradan satacağınızı düşününce siz de haklısınız tabii.. ama sadece o aparat için yüksek bir miktar. biz biraz daha bakalım değerlendirelim. teşekkürler

Back