Park yatak, bebek arabası markası önerisi ..

Merhaba arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim artık yvaş yavaş eşyalarını almaya başlayacağım. Fakat bebek odası şuanlık yapmayacağım. (2+1 evim çünkü) İlerleyen zamanlarda yaparım. O yüzden yatakodasına uygun olacak şekilde park yatak almak istiyorum. Fakat araştırdığımda karar veremedim. Bi marka kumaşı haşır kihuşır ediyor diye bir marka ayakları sağlam değil vs. Diye eledim. Bana önerebileceğiniz memnun kalacağınız yatak ve bebek arabası önerir misiniz
2. El baby plus anne yanı yatağı aldım acele almak zorundaydım. Çok para vermiyim derseniz bence 4-5 ay olana kadar iyi bi seçenek. Yoksa chicchodan next to me serisi güzel 2. Elde 5-8 bin arası temizlerine denk gelebilirsin. Kısa süreli ürünleri sıfır almaya gerek yok bence

Merhaba arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim artık yvaş yavaş eşyalarını almaya başlayacağım. Fakat bebek odası şuanlık yapmayacağım. (2+1 evim çünkü) İlerleyen zamanlarda yaparım. O yüzden yatakodasına uygun olacak şekilde park yatak almak istiyorum. Fakat araştırdığımda karar veremedim. Bi marka kumaşı haşır kihuşır ediyor diye bir marka ayakları sağlam değil vs. Diye eledim. Bana önerebileceğiniz memnun kalacağınız yatak ve bebek arabası önerir misiniz
Prego Miami plus anne yani olabilen park yatak+ prego Aria kabin boy bebek arabası 2 yaş cocugum tepe tepe kullandık ve çok seyahat ettiğimiz için bizle bütün şehirleri gezdiler ikiside katlanıyor ve arabaya rahatça sığıyor

Travel sistem almayin ve puset almayin. En onemli onerim bu. Araciniz var ve aktif kullaniciysaniz 0-36 ay kullanilan oto koltugu alin, yanina da bir tane kabin boy bebek arabasi alin olsun bitsin. (Joie tourist kabin boy arabamiz var, tekerlekleri kucuk oldugu icin kaldirimlarda sorun yasasakta, yenidogandan itibaren kullanildigi icin memnunum, chrome onerilmis ama sanirim o tr'de artik satilmiyor)

Park yatak onerim yok, ben kullanmadim.

Back
X