Bebek İkinci El PARK YATAK Arıyorum

kargoya sorup size söyleyebilirim eğer istiyorsanız..

aras kargo internet sitesinden hesaplattım 40-50 tl gibi :(sanırım uygun olmayacak size..

istanbul anadolu yakası bostancıdayız.

Son düzenleme:
aras kargo internet sitesinden hesaplattım 40-50 tl gibi :(sanırım uygun olmayacak size..

istanbul anadolu yakası bostancıdayız.

eger fiyatta biraz daha düserseniz alabilirim bu benim icin ikinci yatak olacak
annemlere kurmak icin istiyorum kizim rahat etsin diye yoksa karyolasi var
zahmet edip sordugunuz icinde ayrica tesekür ediyorum bende sizden haber bekliyordum ama bu mesaji atlamisim yeni gördüm
kusura bakmayin

eger fiyatta biraz daha düserseniz alabilirim bu benim icin ikinci yatak olacak
annemlere kurmak icin istiyorum kizim rahat etsin diye yoksa karyolasi var
zahmet edip sordugunuz icinde ayrica tesekür ediyorum bende sizden haber bekliyordum ama bu mesaji atlamisim yeni gördüm
kusura bakmayin

maalesef fiyatı indirmem mümkün değil:( ne olur kusura bakmayın.. kargoyu öğrenince sanırım istanbul içi satmayı düşünmeliyim bu sebeple.. ama bi sormuştum yine de.. sevgiler..

maalesef fiyatı indirmem mümkün değil:( ne olur kusura bakmayın.. kargoyu öğrenince sanırım istanbul içi satmayı düşünmeliyim bu sebeple.. ama bi sormuştum yine de.. sevgiler..

Benim aldırma imkanım olursa sana dönerim güzel hoşuma gitti yatak bu kargo fiyatları çok tutuyor bir kîşi bulursam aldırmak isterim
Teşekkürler canım sevgiler

Benim aldırma imkanım olursa sana dönerim güzel hoşuma gitti yatak bu kargo fiyatları çok tutuyor bir kîşi bulursam aldırmak isterim
Teşekkürler canım sevgiler

arkadaş almıyorsa ilgileniyorum.erkek bebek için olurmu. içerenköydeyim.

Son düzenleme:
Back