• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park beşik

prego atlanta kullanıyorum ama bebeğim içinde hiç yatmadı 😂😂 bebeğin eşyalarıyla dolu su an 😂 bebek yanımızda yatıyor 🙃

Elele madre iki bebeğimede ondan aldım
Bende ona bakıyordum ama içinde yatak olmadığı için vazgeçtim. Yine Elele markasının bonte modeli var bir çok özelliği aynı ayrıca yatak hediyesi var trendyolda.. ama büyük ihtimal kullanımı aynıdır. Siz yatak için ne yaptınız ayrıca mi aldınız

Bende ona bakıyordum ama içinde yatak olmadığı için vazgeçtim. Yine Elele markasının bonte modeli var bir çok özelliği aynı ayrıca yatak hediyesi var trendyolda.. ama büyük ihtimal kullanımı aynıdır. Siz yatak için ne yaptınız ayrıca mi aldınız
Benim bebeklerimin arası 1 bucuk yaş o yüzden farklı zamanlarda iki tane almış oldum ilkinde yatak hediyesi yoktu ikinci alışımda vardı. Kendi sitesinde oluyor genelde ama o gönderilen yatak ince bence rahat değil ben 15 cmlik yatak aldım anne yanı modunda tam sıfır durdu iyi oldu. Alt kademeye alıncada cok dipte kalmadı beşiğinde pışpışlamam gerektiğinde falan cok eğilmeme gerek kalmadı.

Şuan kendi sitesinde yatak hediyesi var.
Benim de küçük anne yanından vardı joie roomie. Kız artık dönemiyor. Daha büyük yatak arıyorum ama ahşap beşik mi alsam yoksa park yatak mı karar veremiyorum.

Back