Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

demi:)))), ben ultrasondan hiç bişey anlamıyom zaten:111:

itiraf edeyim bende hiç anlamazdım usg görüntülerinden ama şimdi iş başa gelince heryerini şıp diye görüyorum valla
bu arada burcuş nirde yaww gene kayıp bu hatun

itiraf edeyim bende hiç anlamazdım usg görüntülerinden ama şimdi iş başa gelince heryerini şıp diye görüyorum valla
bu arada burcuş nirde yaww gene kayıp bu hatun

ben kendi çocuklarımda da bişe anlamıyodum:111:

burcum pariste kaybomuş olmasın

amin canımmm gercı ben kuku ıstyıom ama sağlıklı olsundaaa bulluk kuku fark etmez

sağlıklı olsun da hiç önemli değil bebişim rabbim gönlüne göre versin oğluşlar annilerine aşık oluyoo onu da söylemeden geçemiycem

kıme cekmıssss ahahahahahha dedeyemı dayıyamı v.ssss

hahahahah delüüüüüü

yaman cok gusel ısım tebrık edıyommmmmmmmmmm

teşekkür ederiz fıstıkım biz sevgiliyken daha bu ismi istiyoduk soyadımızla da çok uyumlu adıyla gelsin adıyla yaşasın yavyum

bu arada biz paris yaptık onu atlama annem 18 haftadan sonra ilk defaaaa uçuyoz bugünn

amin canımmm,tabı sağlıklı olsunnnn önemlı olan oooo
he ya bende dıyorum parıssss yapmıs kavussss muss unutmusum laa dıyorum bısey unuttum amam neee nasıl gestuu nası ıkna ettın koceyı

amin canımmm,tabı sağlıklı olsunnnn önemlı olan oooo
he ya bende dıyorum parıssss yapmıs kavussss muss unutmusum laa dıyorum bısey unuttum amam neee nasıl gestuu nası ıkna ettın koceyı

pazar güzel bi kahvaltıdan sonra çeldim aklını o da sanki dünden hazırmış gibiydi bende şaşırdım güseldi azcık korktuk ama gözümüz kararmış oldu bitti

pazar güzel bi kahvaltıdan sonra çeldim aklını o da sanki dünden hazırmış gibiydi bende şaşırdım güseldi azcık korktuk ama gözümüz kararmış oldu bitti

kıss zatı oğrendıgınden berı hec gıtmeıssınız beeeeee nası durdun tavana cıkacak durumdaymıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…