- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
demi:)))), ben ultrasondan hiç bişey anlamıyom zaten:111:
itiraf edeyim bende hiç anlamazdım usg görüntülerinden ama şimdi iş başa gelince heryerini şıp diye görüyorum valla
bu arada burcuş nirde yaww gene kayıp bu hatun
selam hatuncuklar iyi haftalarınız olsun inşallah
biz doktorumuzdan geldik pipinin de tapusunu alarak
ahanda işte burda
Eki Görüntüle 586063
oğluş geliyor kesinleştii
dün paris vardı bu arada hamilelikten beri ilk kez nasııı mutlu oldukk dünya varmışşş
hımmm-hıh-pıh -kem-küm paris nerenin ilçesiydi:44:
allah analı babalı büyütsün . oğlanlar maşallah hiç çekinmiyolar yaya yaya oturuyolar ana karnında .(çokmu kaba oldum ne:26:)
banada oy virseneeee
ananaaaaa büllüğe bak kocemennnnnnnnnnn
hayırlı olsun bacummmmmm
hee ya kocameen
darısı başına fıstıkım
hee ya kocameen
darısı başına fıstıkım
gel parıs kacagı gellllllllllll
aamaaann ne parısı len ben canımdan bezmısım valla topık accam cok mutsuz ve huzrsuzummm dıye tovbe yarabbım:)):
amin canımmm gercı ben kuku ıstyıom ama sağlıklı olsundaaa bulluk kuku fark etmez
kıme cekmıssss ahahahahahha dedeyemı dayıyamı v.ssss
yaman cok gusel ısım tebrık edıyommmmmmmmmmm
sağlıklı olsun da hiç önemli değil bebişim rabbim gönlüne göre versin oğluşlar annilerine aşık oluyoo onu da söylemeden geçemiycem
hahahahah delüüüüüü
teşekkür ederiz fıstıkım biz sevgiliyken daha bu ismi istiyoduk soyadımızla da çok uyumlu adıyla gelsin adıyla yaşasın yavyum
amin canımmm,tabı sağlıklı olsunnnn önemlı olan oooo
he ya bende dıyorum parıssss yapmıs kavussss muss unutmusum laa dıyorum bısey unuttum amam neee nasıl gestuu nası ıkna ettın koceyı
pazar güzel bi kahvaltıdan sonra çeldim aklını o da sanki dünden hazırmış gibiydi bende şaşırdım güseldi azcık korktuk ama gözümüz kararmış oldu bitti