Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

hahahaha yokyaaa ben tatldym 2 gundr ne parısı:) burcumda yok zaman bulmyor kuzm yogun o

hahahaha yokyaaa ben tatldym 2 gundr ne parısı:) burcumda yok zaman bulmyor kuzm yogun o

canım naberrrr hastayım ben laaaaa dun eve yolladılar bugun geldım ama pek ıyı degılım sen napıyosun

noldu kuzum geçmiş olsun havalar mı çarptı

sen bu topicikin adını değiş parise gitmeyen garibanlar yap giden yok burda baksana anacım

noldu kuzum geçmiş olsun havalar mı çarptı

sen bu topicikin adını değiş parise gitmeyen garibanlar yap giden yok burda baksana anacım

ahahha hakkkatt sole daha afııllıı bıseymı bulsammm
ya bebğim bogazım cok kotu bu gun bıras daha ıyıyım oksur oksru geberyom bıde vucudum agrıyordu bas agrısı sı felan kısa pelttım yanı sımdde bogazım kotu hala ama bıde yanağımda yanma ve agrı var sol taaraf

sen naptın en son pipi gormustun

regline varmı daha ilaç alma bu dönemde dikkat et bebek olabülüü bende de halsizlik kırgınlık yapmıştı o ay

cuma tekrar gitçez canım gösterirse görücez doktor erkek gibi dedi çıkıntı görmüş ama netleştirmedi

19 olmam gerekıyordu ama ben hep 2 gun gec olurum
canım gecen cok kotuydum dayanamadım bı tane parol içtim ama cektıgım agrı ole bole bı argı değildi aya ga kalktımmı beynım zonkluyodu dusun yane bıde pastıl alıyorum cunku bogazım fena sureklı okusruk

ayyy bellı olsunnn artık canımmmm yaaaaaa

yeni gördüm konuyu ilgimi çekmedi diil tabiii

bizim kızlar beni burda görünce yine lafımı etcekler ama neyse
akşam için paris biletimi rezerve ettim bende
koçişime msnden Eki Görüntüle 581622 :92: gönderdim ve işlem tmm

ananna nıye laf etsınler canım yaaa buda lazım demııı
wayyyyy parise on rezerve haaaa
ben kaçıyorum mesai bitti yarın görüşürz optum

heheh msnden rezerve hee oda ıyı benhalım yok dermanım yok yatslardym bu aksamda hohohohohho:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…