- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
noldu kızlar herkes paristemi 2 gündür
gunydn kuzumm hanı kesıntı olmadımıııııı
hahahaha yokyaaa ben tatldym 2 gundr ne parısı:) burcumda yok zaman bulmyor kuzm yogun o
canım naberrrr hastayım ben laaaaa dun eve yolladılar bugun geldım ama pek ıyı degılım sen napıyosun
noldu kuzum geçmiş olsun havalar mı çarptı
sen bu topicikin adını değiş parise gitmeyen garibanlar yap giden yok burda baksana anacım
ahahha hakkkatt sole daha afııllıı bıseymı bulsammm
ya bebğim bogazım cok kotu bu gun bıras daha ıyıyım oksur oksru geberyom bıde vucudum agrıyordu bas agrısı sı felan kısa pelttım yanı sımdde bogazım kotu hala ama bıde yanağımda yanma ve agrı var sol taaraf
sen naptın en son pipi gormustun
regline varmı daha ilaç alma bu dönemde dikkat et bebek olabülüü bende de halsizlik kırgınlık yapmıştı o ay
cuma tekrar gitçez canım gösterirse görücez doktor erkek gibi dedi çıkıntı görmüş ama netleştirmedi
selammm geldim buldum seniiiii
hb canım bu arada sanada geçmiş osun ayaklarını sıcak tut
ayy evet canımm acayıp kotu boğazım yaaaa tşk ederim buarada bız senınle daha once karsılastık dımı senı hatırlıyorumm
tabi canım ben seni çok iyi biliyorum hangi topikdi şimdi hatırlamadım ama tanıiıyoruz yani
burcum doktordaydım kuzm caldırdgında
hıımmm gecmıs olsun ya bende toparlayamdım halaa sımdı bıe ustune sol yanagımda gergınlık ve acı var yanma gıbı
dr agzımdakı yaralardan bırını yaktımahvoldum yaaa...
Ama dıger yaralar acıyor yaksa neolacakkı
yeni gördüm konuyu ilgimi çekmedi diil tabiii
Bizim kızlar beni burda görünce yine lafımı etcekler ama neyse
Akşam için paris biletimi rezerve ettim bende
koçişime msnden Eki Görüntüle 581622:92: Gönderdim ve işlem tmm
yeni gördüm konuyu ilgimi çekmedi diil tabiii
bizim kızlar beni burda görünce yine lafımı etcekler ama neyse
akşam için paris biletimi rezerve ettim bende
koçişime msnden Eki Görüntüle 581622:92: gönderdim ve işlem tmm