Paris Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba ben tuba,ben konyada yaşıyorum ve parisse evlilik yapıcam nasıl bi şehir olduğunu çok merak ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirm :)

merhaba izabel.ben şu anda Paris te değilim.aslında çok eskiden Paristeydim.1983 ile 1986 yılları arasında.ilkokulu Paris te bitirdim.okulumun adı Jean Babdist Clement dı .yazılışında yalnışlık yapmış olabilirim.ben çok özledim ve tekrar Paris i görmeyi çok istiyorum.o zaman çocuktum ve çok güzel çocukluk geçirdim.şimdi kim bilir nasıl olmuştur oralar.

merhaba tugba
aslinda paris cok guzel ve cok romantik bir sehir,ustelik her sey cok pahali,ama yinede paris yasamaya ve gorulmeye deger bir yer.ben parisin 92 bolgesinde oturuyorum pek oturdugum bolgeyi sevmiyorum,cok arap var bu yuzden en kisa zamanda evimi degistirmek istiyorum.
insallah sen benim gibi araplardan nefret etmezsin,burayi sevecegine eminim.

merhaba tugba
aslinda paris cok guzel ve cok romantik bir sehir,ustelik her sey cok pahali,ama yinede paris yasamaya ve gorulmeye deger bir yer.ben parisin 92 bolgesinde oturuyorum pek oturdugum bolgeyi sevmiyorum,cok arap var bu yuzden en kisa zamanda evimi degistirmek istiyorum.
insallah sen benim gibi araplardan nefret etmezsin,burayi sevecegine eminim.

tesekkurler canım bende paris merkeze gidicem 11.parismis heyecanlıyım haliyle sendemi türkiyeden gittin ailen felan türkiyedemi evet arap çokmus nişanlım soledi insallah severim vede cabucak alısırım opuyorum seni:dance:

Tuba merhaba canim hayirli olsun Paris'e gelin geleceksin hayirli olsun, buralari sevmeni alismani temenni ederim, senin gelecegin yerde Turk cok hic yabancilik cekmezsin.
Izabel hakli yazmis 92 Paris'in banliyoleri yani Paris'in ici degil, Paris'te 20 semt var ona burada arandisman derler Izabel de insallah sevebilecegi bir yere tasinir, hakli aslinda hersey gonlunzce olsun sevgiler

Merheba Egecan ben Paris'te yasiyorum brada egitim yapmis olman cok guzel, okulun hakkinda kendi resmini bile google den bakip gorme imkanin var sanirirm eski ogrencilerin isismleri yaziliyor listede arzu edersen bakabilkirsin sevgiler

Merhaba arkadaslar bende Paris'e yakin yasiyorum burda dogdum buyudum...Birine yardim gerekirse seve seve :KK66:

merhaba ben paris te yaşıyorum. herhangi bir yardımım dokunursa çok mutlu olurum.

merhaba devon ben konyadayım parise evlenip gidecem ama baya tedirginim alısabilirmiyim acaba diye bide hiç fransızca bilmiyorum ögrenebişlirmiyim sen parisinin neresinde oyturuyosun benim nişanlımın yasadıgı yer 11.parismiş neyse cabnnım öpüyorum seni cvp yazarsan sevinirim haaa bide nişanlım orda magazada calısıyo magazanın adı exaltation biliyonmu optmŞeniz

Merhaba Sevgili Arkadaslar ,

Ben Tugba Istanbulda Yasiyorum,hem Ogrenciyim Hem De Calisiyorum 26 Yasindayim.klube Bugun Uye Oldum .

Sizin Tecrube Deneyim Ve Bilgilerinize Cok Ihtiyacim Olan ,benim Icin Hayati Bir Mesela Var..

Oncelikle Tanisma Mesaji Yazmak Istedim.

Herese Tekrar Merhaba

Sorum şu arkadaşlar: erkek arkadaşım Paristen iş teklifi aldı , Türkiye de doğdu

fransaya daha önce iş münasebete ile ilgili giriş yaptı. Bana: nişanlanalım, ben

gidip 2-3 ay kalıp ev tutayım yaşamı bir göreyim, sonra izin alıp türkiyeye

geleyim ewlenelim,parise beraber dönelim dedi , sorun şu ki herşey onun dediği

kadar kolay mı, beni hemen parise aldırabilecekmi , türkiyede evlenirsek

kolayca pariste yaşamama izin vericeklermi, yoksa benim turist vizesi alıp

parise gidip orda evlenmemizmi avantaj olur ve beni oraya aldırması için işler

böylelikle daha kolaylaşır!

Bilgisi olan arkadaşların en kısa zamanda detaylı bilgi verip beni yönlendirmesi,

yardım etmesini rica ediyorum ..

Şimdiden çok teşekkür ederim

Sorum şu arkadaşlar: erkek arkadaşım Paristen iş teklifi aldı , Türkiye de doğdu

fransaya daha önce iş münasebete ile ilgili giriş yaptı. Bana: nişanlanalım, ben

gidip 2-3 ay kalıp ev tutayım yaşamı bir göreyim, sonra izin alıp türkiyeye

geleyim ewlenelim,parise beraber dönelim dedi , sorun şu ki herşey onun dediği

kadar kolay mı, beni hemen parise aldırabilecekmi , türkiyede evlenirsek

kolayca pariste yaşamama izin vericeklermi, yoksa benim turist vizesi alıp

parise gidip orda evlenmemizmi avantaj olur ve beni oraya aldırması için işler

böylelikle daha kolaylaşır!

Bilgisi olan arkadaşların en kısa zamanda detaylı bilgi verip beni yönlendirmesi,

yardım etmesini rica ediyorum ..

Şimdiden çok teşekkür ederim

canım ben 10 aydır nişanlıyım niaşnlım pariste benide götürmek istiyo yaşamımıza orda devam edecez nişanlım fransız vatandası olmasına ragmen konsolosluklar gün vermedi şimdi zaten fransız ni,kahınız olmazsa kesinlikle gidemiyosunuz ben turist vizesi alıp orda kıyalım diye düşündük turist vizeside alamdık ama ben türkiyede calısmadıgım için belki sen calısınca alabilirsin şimdi artık istanbul konsolosluguuna basvurduk ocagın 23 üne kadar doluyuz dediler ocaktan sonra yine aryacaz ya belki bemim nişanlım fransız vatandaşı olunca fransız nikahı istadiler belki senden istemezler orasını bilmiyom amacok zorlastırdılar canım bide almanya gibi cok iyi almanca bilmeyenleri almanyaya almıylar fransada bu kanunu cıkarmadan ben bi gitseydim cınku turkiyede ogrenmek cok zor fransızcayı işte böle canım kendine iyi bak opuyorum

merhaba arkadaslar.ben pariste yasiyorum ve bir yildir burdayim.malesef henuz kartim yok o yuzden dil kurslarina gidemiyorum.elimde sadece 3 aylik resepse var.bildiginiz yakinlarinizin gittigi ozelde olabilir bir kurs varsa bana haber verirseniz sevinirim.Alliance Française diye bir kurs var cok iyiymis ama benim bir yillik kartim olmadigi icin cok para istiyor.3 ayda 1900 euro.eger bir yillik kartim olsaydi ayda 360 euro ya gidebilecektim.belediyenin kurslarinda da yer yok ne yapicam ben ya lutfen yardim.

X