• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama paris hilton türkiye'ye geldi sarı saç tekrar moda oldu!!!

ya bende baya baya sarı kullandım platin tonlarındaydı kurtulmak baya uzun sürdüçünkü sarışınlık bağımlılık yaratıyor:) ama bende beyaz tenliyim kesinlike bronz ten gerekli .bakalım tarçın bakır denizcem beyaz tenlilere bakır yada altın sarısı tonları yakışıyo ama asla platin gitmiyor yaşlı gösteriyor

ya bende baya baya sarı kullandım platin tonlarındaydı kurtulmak baya uzun sürdüçünkü sarışınlık bağımlılık yaratıyor:) ama bende beyaz tenliyim kesinlike bronz ten gerekli .bakalım tarçın bakır denizcem beyaz tenlilere bakır yada altın sarısı tonları yakışıyo ama asla platin gitmiyor yaşlı gösteriyor

olurmu canım bende beyaz tenliyim bundan 4-5 sene once baska renk denemek istedim 1 senede içinde ( fındık kabugu 3 ayrı renkte 1 er ay arayla acık,orta,koyu denedim millet ebeme donmusun dedi delikafadulden sora gectim kızıl tonlarına koyu kızıl, şarap kızılı denedim gene yemedi millet aaa bu ne be hiç yakısmamıs dedi delikafadulden sonra kahfeye boyadım irenc dediler en son mavi siyah yaptım ıyyyy gibi tepkiler aldım delikafadulden sonra anladımki beni en genc gosteren renk sarı idi şakkıdı o zaman 5 yaş daha genctim mesela ama kimse baska renkleri yakıstıramadı bana aslına bakarsan bende yakıştını dusunmedim sırnaşık şey içimde kalmasın die denedim bi takım renkler işte şimdi platin sarı asla beni bu renkten baskası genc gostermiyor delikafadulden

Sarışınlık sizin için doğru renk mi?

Çocukken sarışındıysanız?
Çocukken saçlarınız açık renkse, özellikle de yazları açılıyorsa, muhtemelen yetişkinken de sarışınlık size yakışacaktır.

Sarışın olmak hiç de ucuz bir işlem sayılmaz. Sarışınlığı üzerinizden hiç çıkartmadığınız bir aksesuar olarak düşünün. Bu nedenle uygun ürünler ve gerektiğinde rötuşlarla onu en iyi şekilde muhafaza etmeniz gerek…
Sarışınlığın bu kadar popüler olmasının en büyük nedeni fark edilir bir renk olması ve çoğu erkeğin kadında sarışınlıktan hoşlanması. Ve ayrıca sarışınlık hem vakit hem de nakit gerektirir.

delikafadulden

ginka suan aklıma gelmiyor ama beyaz tonu deil platinin haftaya gene boyatcam kuaforumden hangi tonu kullandını ogrenirim yazarım gene :D

Bir gün otobüsteydim...
15 bayan vardı.13 ünün saçları gölge, röfle,boya idi..
2'si kapalı .
Düşünün artık Paris o zaman o otobüse binmişmiydi ki..
delikafadulden

yada ben en iyisi şöyle resmimi koyayım ... benim sarım böyle ... kızlar alıntı yapmayın lutfen silecem resmi vereliniortak

....................

sarısın hatunlar sizleride gorelim a.s. :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
şu var.
mesela benim küçükken saçım açık kumraldı.
sonra koyuldu. ama sarı boyaınca bu rengin bana daha gittiğini anladım.
bir ara saçımı koyuya boyadım. ve herkes sakın gene, sarıya dön dedi.
hele mavisiyah yapma gafletinde bulunduğumda yüzüme hiç gitmedi. çünkü kaşlar açık renk
peruk takmış gibi oldum. ve koyu renkler yüzüme sert bir ifade verdi.
o yüzden sarıdan şaşmam.
çünkü deneme yanılma yöntemiyle bu rengin doğal rengimden de daha çok bana gittiğini farkettim.sarını her tonunu yapabilirim. ama koyu asla...
.

sanki sarinin moda olmadigi zaman vardi..
ayrica paris le ne alakasi var sari sac modasinin
alt tarafi 2 saat tv ye cikti diye moda mi olucak:delphin:

bu siyah sac ve bu sarı sac hasta oldum..
51900d1199483201t-kabadayi-2007-2093039624_dc4a3f346d_b-jpg

jessicasimpson0038.jpg

Back