petek, demet ve seda her zaman icin sari saclilardi zaten paris le ne alaka ki türkler takmis kafayi sari saca temelden beri öyle son olarak da sari BERBAT bir renk cok da fake görünüyor zaten hele demet gibi esmer de tamamem fake duruyor...
berbat bir renkmi. zevkler tartışılr. bana görede çok güzel bir renk. bir renk için bunu yazmakta bayağı cesaret ister.
tebrikler size.
sana katılıyorum okypete'cim...sarı bence de harika bir renk...avatardaki sensen eğer saçların çok tatlı...bende bebek sarısı istiyorum:) bu arada sarı saç esmere de yakıştı mı yakışıyor bence...çünkü bembeyaz tende makyaj istiyo sarı saç yapmadı mı ruh gibi dolaşabiliyor insan...oysa ki esmer ya da bronz tende sarı saç harika duruyor....hele beyonce gibi esmer melez bi bayanı düşünün...sarı yapınca saçlarını çok başka bi havası oluyo..
saçım bebek sarısı. cildimde beyaz ama tam beyaz değil,pembelik var. o yüzden makyajsız yüzüm solmuyor.
ama sanırım ani bir kararla saçımın rengini bu ay,daha koyu bir sarıya bal rengine çevirebilirim.
bakalım.:sm_confused:
mafoldumbennedennnnnn bu renk çok güzel
sağol canım. bende çok beğeniyorum. ama ne bileyim,değişiklik iyi olur diyordum.
ama sanırım yapamayacağım. herkesten bu tepkileri alıyorum çünkü....
sana çok yakışıyo ama okipimopuyorumnanaktan
bende geçen çarşamna yaptırdım dip röflemi bende foto koyayım barizemuszemus
canım açık kumral arada sarı tonlar varzemuszemusbu renkte çok güzel canım. bayılıyorum bu tona. açık kumral bu sanırım. çok doğal ve güzel bir renk.
güle güle kullan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?