• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama paris hilton türkiye'ye geldi sarı saç tekrar moda oldu!!!

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
evet kızlar geçtiğimiz hafta paris hilton'un türkiye'ye gelmesiyle sarı saç tekrardan revaçta...ünlüler yavaş yavaş gelen yaz mevsimi ile birlikte altın rengi saçları taşıycaklar....yüzyıllardır modası geçmeyen tek renk olması ve erkeklerin gönlünde taht kurması ile bilinen sarı bu yaz ve kış sezonu yine saçlarımızda...seda sayan'ın bile son reklamında saçlarını paris sarısı yaptığını görüyoruz...petek dinçöz ve demet akalında bu kervana katılanlardan...haberiniz olsun saç rengini değiştireceklere örnekler...

LOWLIGHTED_BLONDE_HAIR.jpg

jessica-simpson-pictures

Blonde-460h_784327c.jpg

gwyneth-paltrow-blonde-hair.0.0.0x0.292x399.jpeg

91767538.0.0.0x0.445x669.jpeg

Evet herkes sarıya merak saldı iyice bnmde doğal açık sarıydılar ama ben hep koyu boyaya boyaya gittiler sonrada açamadım oda ayrı bir konu:jeyyar: bu yaz kesin dönüş yapacam ama

bende çok düşünüyorum ama böylece kesin karar vermiş oldum...yazın güneşin altında parıl parıl sarı parlayan saçlar hiç de fena değil;)

petek, demet ve seda her zaman icin sari saclilardi zaten paris le ne alaka ki türkler takmis kafayi sari saca temelden beri öyle son olarak da sari BERBAT bir renk cok da fake görünüyor zaten hele demet gibi esmer de tamamem fake duruyor...

petek, demet ve seda her zaman icin sari saclilardi zaten paris le ne alaka ki türkler takmis kafayi sari saca temelden beri öyle son olarak da sari BERBAT bir renk cok da fake görünüyor zaten hele demet gibi esmer de tamamem fake duruyor...

berbat bir renkmi. zevkler tartışılr. bana görede çok güzel bir renk. bir renk için bunu yazmakta bayağı cesaret ister.
tebrikler size.:delphin:

Yalan haber bu yahu..Paris sarı sacı bende gördü :icecream:

nasıl olmus diye göstermeye geldı kaydirigubbakcemile3

sarı sac her zaman yaz kıs demeden favorim a.s

valla paris hilton olsa olsa sarıdan soğutur insanı :)) bende şimdilik kendi rengimdeyim ama uzun bir süre sarışındım yakında yine dönüş yapıcam

ben de yavaş yavaş açıyorum saçlarımın rengini. yazın sarı saç gibisi yok.yakışana çok yakışıyor. bu arada arzucum bekliyorum senin de saçlarını açmanı çok yakışacağına eminim.

sarı saç cok güzell yakısanada yakısıyor.. ama paris hiltonla moda olcak bi hali yok efsane Marilyn Monroe varkennnnnyerimseniben

valla yakışmasına bağlı ,sarı saç kara kaş kara gözde abes duruyor ,hatta çakma sarışın diyorlar o derece yani.

berbat bir renkmi. zevkler tartışılr. bana görede çok güzel bir renk. bir renk için bunu yazmakta bayağı cesaret ister.
tebrikler size.:delphin:

sana katılıyorum okypete'cim...sarı bence de harika bir renk...avatardaki sensen eğer saçların çok tatlı...bende bebek sarısı istiyorum:) bu arada sarı saç esmere de yakıştı mı yakışıyor bence...çünkü bembeyaz tende makyaj istiyo sarı saç yapmadı mı ruh gibi dolaşabiliyor insan...oysa ki esmer ya da bronz tende sarı saç harika duruyor....hele beyonce gibi esmer melez bi bayanı düşünün...sarı yapınca saçlarını çok başka bi havası oluyo..

sana katılıyorum okypete'cim...sarı bence de harika bir renk...avatardaki sensen eğer saçların çok tatlı...bende bebek sarısı istiyorum:) bu arada sarı saç esmere de yakıştı mı yakışıyor bence...çünkü bembeyaz tende makyaj istiyo sarı saç yapmadı mı ruh gibi dolaşabiliyor insan...oysa ki esmer ya da bronz tende sarı saç harika duruyor....hele beyonce gibi esmer melez bi bayanı düşünün...sarı yapınca saçlarını çok başka bi havası oluyo..

saçım bebek sarısı. cildimde beyaz ama tam beyaz değil,pembelik var. o yüzden makyajsız yüzüm solmuyor.
ama sanırım ani bir kararla saçımın rengini bu ay,daha koyu bir sarıya bal rengine çevirebilirim.
bakalım.:

saçım bebek sarısı. cildimde beyaz ama tam beyaz değil,pembelik var. o yüzden makyajsız yüzüm solmuyor.
ama sanırım ani bir kararla saçımın rengini bu ay,daha koyu bir sarıya bal rengine çevirebilirim.
bakalım.:sm_confused:

mafoldumbennedennnnnn bu renk çok güzel

sağol canım. bende çok beğeniyorum. ama ne bileyim,değişiklik iyi olur diyordum.
ama sanırım yapamayacağım. herkesten bu tepkileri alıyorum çünkü....

sana çok yakışıyo ama okipimopuyorumnanaktan

bende geçen çarşamna yaptırdım dip röflemi bende foto koyayım barizemuszemus
123glz.jpg

sana çok yakışıyo ama okipimopuyorumnanaktan

bende geçen çarşamna yaptırdım dip röflemi bende foto koyayım barizemuszemus
123glz.jpg

bu renkte çok güzel canım. bayılıyorum bu tona. açık kumral bu sanırım. çok doğal ve güzel bir renk.
güle güle kullan....

bu renkte çok güzel canım. bayılıyorum bu tona. açık kumral bu sanırım. çok doğal ve güzel bir renk.
güle güle kullan....
canım açık kumral arada sarı tonlar varzemuszemus
çok seviyorum sarı saçı hele makyajla muhteşem oluyoopuyorumnanaktan

Bende sarı saç aşığıyım yakışana yakışıyo walla.
Benim saçlarda sarı ayrı bi hava katıyo yakıştı mı:jeyyar:

kaşım kiprigim sacım basım heryerim sarı sarı sarı delikafadulden yani saten sarısınım beyaz tenliyim asıl sacımda kumraldı ama baya acık kumral orta sona kadar sapsarıydı saclar soradan kumral oldum kaş gozde kara deil platin sarı orjin gibi duruo bende sonsuza kadar sarıyım sarııııııııııııııııı :lepi: paris kim be o dogmamısken biz sarısındık aplalarından ornek ala ala bu kadar başarılı olabildi ancak :roflol:

Back