• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümün yaşı var mı?

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
96
Samsun
mrb kızlar parfümlerin yaşı var mı acaba?
lolita lempiçkayı kaç yaşındakiler kullanbilir?
bi de 212 sexyi hangi yaş kullanabilir?
acil yazarsanız sevinirim kızlar :))

parfümün kesinlikle yaşı vardır
boşuna anne kokusu dememişler bellısıma ve chanell allure için(tabi bunlar sadece ornek birüsür var boyle)
lolita bence gençkız kokusu mx.25 yasna kadar kullanırdım ben şahsen
sexy 212 ise 20 den sonra olabilir
nerde kullancağınzada bağlı.

Her yaşın kendine has özelliği, anlayışı ve çekiciliği bulunur. Ve kendine özgü parfümü... Hangi tarz kokular hangi yaşlara uygulanır:

20'li yaşlar: Bu yaşların "uçarı" ruhuna en uygun kokular keskin ve güçlü ifadelidir. Meyveli ve egzotik içerikli nar kokusu,yoğun karemel kokusu. ,beyaz yapraklı portakal çiçeği ve inci çiçeği dışında vanilya ve amber kokular 20li yaşlara çok yakışır ve tercih edilir.

örneğin:polo sport,dkny,burberry weekend

30'lu yaşlar: 30'lar, genellikle işyerinde geçirilen uzun saatleri de içine alıyor. . Listenin başında genellikle yeşil ve baharat içerikli tasarım kokular yer alır. Güçlü turunçgil.misk ve tarçın kokuları yakışır.

örneğin:hypnotic poison,chanel coco

40'lar: İdeal olan kokular bir tutam buhur içeren rahatlatıcı kokulardır. Pudralı yumuşak dokunuşlar stresi azaltıcı özellikleriyle öne çıkar. Lavanta, biberiye ve zencefil gibi aromatik karışımların da rahatlatıcı etkileri bilinmektedir. leylak ve sabun kokuları freslik katar ve bu yaşa çok yakışır.

örneğin:noa.burberry flowers,

50'ler: . Klasik parfümler 50'li yaşların vazgeçilmezidirler.çiçeksi ve yoğun kokular tercih edilmelideir . Gül, yasemin, sandalağacı parfümün uzun vadede sıkıcı olmasını önleyen çiçeklerdir.kum zakkumu,nergiz,ıhlamur çiçeği çok yoğun olmakla beraber bu yaşların vaz geçilmez ve takıntıya dönüşmüş olan kokularıdır.

örneğin:chanel 5 ,chanel 19
zaman: 13:30:00 seniniçin int buldum bu yazıyı

bende 30lu yaşlardayım kulladığım koku amor amor (cacharel)ve calvin klein euphoira

Back