Parfümümü değiştirmek istiyorum fikri olan var mı kızlar?

htcvlkn

çıkmaz yolda yol aramakta
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
1.242
2
116
41
Edirne
Kızlar gecenin bu yarısı parfümümü değiştireyim dedim ama yıllardır kullandığım parfümler belli olduğu için çok da fikrim yok.
şimdi esmer tenliyim ama baharatlı , şekerli kokuları sevmiyorum.
şöyle fresh , insanın burnuna sürekli değil de ara ara gelecek kaliteli bir parfüm arıyorum.
var mıdır tavsiyeleriniz ?

davidoff cool water i duyuyorum bi de ama hiç kalıcı değil diyorlar.
dolce nasıl kalıcı mı zeliş ?

kesinlikle Dolce Gabbana Light Blue 3 yıldır kullanıyorum. bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum ama. emperio armany she kullanıcam bi süre.

Dolce Gabbana Light Bluebayanssulusmile

Sarışınlara daha çok gittiği söylenir fakat ben kumralım ve 3 yıldır yazın bu farfümü kullanıyorum. Çok da memnunum:kedi:

touch of pink i öneririm ablişim bayanssulusmile

senle beraber gidip seçeriz tatlım.

Tenden tene değişiyor bilirsin ama bende kalıcı oldu.

evet evet doğru ten çok önemli.
kesinlikle Dolce Gabbana Light Blue 3 yıldır kullanıyorum. bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum ama. emperio armany she kullanıcam bi süre.

bu parfümü baya baya duyar oldum. gidip bi denemek lazım. armany she nasıl dolce tarzı mı canım?

Dolce Gabbana Light Bluebayanssulusmile

Sarışınlara daha çok gittiği söylenir fakat ben kumralım ve 3 yıldır yazın bu farfümü kullanıyorum. Çok da memnunum:kedi:

ben de esmer tenliyim acaba bana da yakışır mı :sm_confused:
ralph lauren derim hafif ve çiçeksi

bu kokuyu biliyorum sanırım, güzel bir kokuydu evet

paco rabanne black xs te önerebilirim sana hafif şekerli kokuları seviyorsan hem bence tamda mevsimi şu aralar ... ben çok beğenerek kullanıyorum bunu cnm

paco rabanne black xs te önerebilirim sana hafif şekerli kokuları seviyorsan hem bence tamda mevsimi şu aralar ... ben çok beğenerek kullanıyorum bunu cnm

şeker gibi insanım ben o yüzden şekerli kokulara gerek yok deyip ukalalıkta sınır tanımazmışım :roflol:
şaka bir tarafa canım ııhh şekerli koku istemiyorum, böyle daha ferah, fresh bi şeyler arıyorum. var mı önerin ?

:)) o zaman dolce gabbana lıght blue veya ralph lauren ralph bunlar olabilir zannımca :))

calvin klein CKin2U
halam kullanıyor cok hoş bi koku fres ama benım vazgecılmezim
chanel chance

senle beraber gidip seçeriz tatlım.

evet evet doğru ten çok önemli.

bu parfümü baya baya duyar oldum. gidip bi denemek lazım. armany she nasıl dolce tarzı mı canım?

yok armany she baharat kokusu gibi bişey ben sana dolceyi tavsiye ederim.

ten rengimizde parfüm zevkimizde aynı :)bugün touch of pinki kokladım hoşuma gitti.son ntası pudramsı ve birazda temiz bi koku gibi geldi bana.bende parfüm arayışı içindeyimdeCADIARZU

daha buğün kokladım ağııııır bir koku.hiçte fresh bi koku gibi gelmedi bana.llk sıktığında aaa çok güzelmiş diosun sonra o koku gidio başka bi ağır koku kalıo teninde....ıımmm şaşırtıcı:)kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…