davidoff cool water i duyuyorum bi de ama hiç kalıcı değil diyorlar.
dolce nasıl kalıcı mı zeliş ?
touch of pink i öneririm ablişim bayanssulusmile
Tenden tene değişiyor bilirsin ama bende kalıcı oldu.
kesinlikle Dolce Gabbana Light Blue 3 yıldır kullanıyorum. bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum ama. emperio armany she kullanıcam bi süre.
Dolce Gabbana Light Bluebayanssulusmile
Sarışınlara daha çok gittiği söylenir fakat ben kumralım ve 3 yıldır yazın bu farfümü kullanıyorum. Çok da memnunum:kedi:
ralph lauren derim hafif ve çiçeksi
paco rabanne black xs te önerebilirim sana hafif şekerli kokuları seviyorsan hem bence tamda mevsimi şu aralar ... ben çok beğenerek kullanıyorum bunu cnm
süper olursenle beraber gidip seçeriz tatlım.
şeker gibi insanım ben o yüzden şekerli kokulara gerek yok deyip ukalalıkta sınır tanımazmışım :roflol:
şaka bir tarafa canım ııhh şekerli koku istemiyorum, böyle daha ferah, fresh bi şeyler arıyorum. var mı önerin ?
senle beraber gidip seçeriz tatlım.
evet evet doğru ten çok önemli.
bu parfümü baya baya duyar oldum. gidip bi denemek lazım. armany she nasıl dolce tarzı mı canım?
Kızlar gecenin bu yarısı parfümümü değiştireyim dedim ama yıllardır kullandığım parfümler belli olduğu için çok da fikrim yok.
şimdi esmer tenliyim ama baharatlı , şekerli kokuları sevmiyorum.
şöyle fresh , insanın burnuna sürekli değil de ara ara gelecek kaliteli bir parfüm arıyorum.
var mıdır tavsiyeleriniz ?
Gucci By Gucci Femme EDP 75 ml harika bir kokusu var öneririm kesinlikle 236 liradan 185 liraya düştü şuan 2 tane aldım normalde bu fiyatta hiç bir yerde yok şans eseri milleyet gazetesinde reklamda gördüm vimjo.com dan aldım kaçırma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?